Întreabă-te, cu asta rămâi, momentan. Oricum, mai am sarailie. Şi e a naibii de bună.
Am făcut şi... bragă tradiţională, din mei. Să văd dacă îmi iese. Ultima dată, în vară, am nimerit-o.
Juma de kil de mei e 5 lei pe-aici. Pe-acolo chiar mai ieftin. 6 litri de apă și ars gazu' vreo 2-3 ore, plus curent la blender vreo 5 minute, cât or costa? Manopera... hai, bre!
Depinde de reţetă. Personal, prefer braga din mei, reţetă românească, care nu-i foarte greu de făcut.
Gustul, hmm, probabil n-ai băut bragă de prin zona Brăilei sau Galaţiului sau ai nimerit-o prea fermentată.
Am fost in trei Auchane: AFI, Moghioros si Militari. Nu au si nu au avut niciodata miez de nuca la pretul ala. E ceva local, poate e smenul personal al sefului de magazin care are rude peste Prut, nu stiu.
Oricum... sta-ti-ar in gat. Ca iar raman cu privitul... Glumesc . Pofta!
Nu cred că e ceva local. Orlando('s) ăia au produse prin mai multe hipermarketuri, sigur la nivel naţional. Probabil că se vinde foarte rapid. Sârmarii de la Galaţi au alte preferinţe (trăscăul e în top), că, deh, ne ducem noi de la Brăila să le cumpărăm miezul de nucă.
PS: mersi, te pot servi cu una bucată, da' plăteşti curierul. Sau ai varianta asta.
E o idee personala, in sensul ca de ce nu si de pui? A iesit mult mai bine decat ma asteptam... Tocamai trecem la niste frigarui de pui... Azi suntem la regim.
Stiu si eu... Pana s-a lamurit medicina ca nu toate colesteroalele e rele, si-a mancat ardeleanul slana si a murit linistit la 95++ ani. Intre un parizer sau un hotdog eu aleg clar slana.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.