ursamajor
צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Dacă despicăm firul în patru și facem analiză pe text, găsim hibe oriunde, nu doar la un amărât de articol de ziar.
Congelarea sub -30C e nerentabilă economic (industrial) oriunde, nu doar în Sahara.
Poate și ăștia de la UT Cluj sunt proști.
Congelarea în curent de aer rece este cel mai răspândit procedeu de congelare, fiind utilizat pentru o gamă largă de produse: (carcase de carne, păsări preambalate, peşte de dimensiuni mari, fructe şi legume. Răcitoarele de aer montate în spaţii izolate sunt echipate cu ventilatoare. Temperatura aerului rece variază în limitele -25...-40°C. Temperaturile mai scăzute nu sunt economice.
N.B. Congelarea se face până la min. -30C, uzual până la -25C.
Vezi că spune ceva și de diferența de temperatură dintre mediul de răcire și centru termic al produsului, poate te lămurești ce și cum apropo de prostia scrisă de ziaristul acela.
Congelarea sub -30C e nerentabilă economic (industrial) oriunde, nu doar în Sahara.
Poate și ăștia de la UT Cluj sunt proști.
Congelarea în curent de aer rece este cel mai răspândit procedeu de congelare, fiind utilizat pentru o gamă largă de produse: (carcase de carne, păsări preambalate, peşte de dimensiuni mari, fructe şi legume. Răcitoarele de aer montate în spaţii izolate sunt echipate cu ventilatoare. Temperatura aerului rece variază în limitele -25...-40°C. Temperaturile mai scăzute nu sunt economice.
N.B. Congelarea se face până la min. -30C, uzual până la -25C.
Vezi că spune ceva și de diferența de temperatură dintre mediul de răcire și centru termic al produsului, poate te lămurești ce și cum apropo de prostia scrisă de ziaristul acela.
Last edited: