Originally posted by Quark
Pai da... Unii fac focu' in locuri nepermise si eu trebuie sa gatesc pe aragaz! Grrr...
Dacă era loc nepermis se vedea în poză şi gunoiul lăsat de ilegalistul anterior că nu găseşti pădure (accesibilă cu maşina că doar nu mergi cu grătaru şi cărbunii în spate) fără gunoaie în ea. Orgiile alea culinare le ţin la casa de la ţară care valorează mai puţin decât un sistem hardware de ultima oră.
Originally posted by WizzBall
Mă scuzaţi că vă intrerup din prezentari dar as vrea sa citesc si eu cateva din retetele care au ca rezultat preparatele astea care arata delicios
.
Păi: se strâng ~ 1.200.000 lei pentru două persoane, se bagă benzină de 500.000 (ţară la 100Km de Bucureşti), mici de 60.000 (1Kg ajunge), 1kg de ceafă de porc cu os de 160.000 Kg (foarte gustoasă dar şi aţoasă), 1 Kg de cotlet de porc ~ 150.000 (gustos şi se topeşte în gură), ţigări de 100.000 (trei pachete pentru trei zile, la aer curat se fumeaza mai puţin), cărbuni de 30.000, surcele de 17.000, o naveta de bere sau 10l de vin (~ 200.000 fără garanţia de încă 100.000 la navetă cu sticle). De încă 100.000 nişte pate de ficat şi iaurt pentru băut dimineaţa + nişte cartofi (prajiţi, copţi sau fierţi cu brânză seara). Se pleacă vinerea seara şi întoarcerea se face duminică noaptea (să treacă efectul alcoolului băut la prânz). Programul de acolo nimeni nu-l ştie, după primul litru de vin timpul zboară până te trezeşti că eşti iar pe drum spre .. $@$@%$#% de Bucureşti. Dar sigur include nişte beţii cu burta plina de friptane cu urmăriri de stele căzătoare pe nişte paturi de piscină pe gazon virgin sau realizarea unor oameni de zăpadă dezmembraţi mai apoi cu petarde.
Preţ de caciulă: 600.000 (în 4, 6 sau 8 ieşi mult mai ieftin) sau 2-300.000 lei pe zi cu tot cu mâncare şi transport. Un weekend în Bucureşti m-ar costa mai mult doar cu o ieşire în terasă şi mers la un film.
Două secrete profesionale:
1) la friptane merită încercat şi niste praf de Barbeque pentru friptură de porc (chiar dacă faceţi pui la grătar, tot ăla de porc e mai bun). Unii le preferă 100% naturale, alţii îşi ling degetele după astea cu prafuri.
2) vinul roşu cu pepsi rece rulz.
Era să uit, noile poze: