spooky51
Obi-Wan Kenobi's cousin
Jucam intre 30 de minute pe zi si o ora, poate in week end mai mult daca nu plecam pe undeva.
Nu e boring doar cu Pz35(t) pentru ca nu e singurul tanc. Avem Tetrele cu care jucam ca sniperi rapizi, lovim si fugim. Eu am si Minimausul
. Ea mai are un BT-2 insa prefera Tetra, iar eu am vandut M2LT, desi 100% nu jucam cu el pentru ca e mare si atrage toate loviturile, la fel ca si BT-2 care e totusi mai plat. For fun am mai incercat si PzII, e un tanc simpatic. Anyway, WTF? Lolhunting is the real fun.
Mai jucam si cu un tier mai sus, de cateva zile ea are un Luchs iar eu un T-18, dar probabil ca le vom vinde rapid
. Stilul nostru de joc implica si folosirea blindajului frontal, adica facem sniping pana se trage in noi, pentru ca cadenta de tragere e mare si nu are rost sa stai ascuns. Uneori mai insistam sa ramanem in tir advers daca avem Lolul in reticol
. Ne permitem sa primim o lovitura directa de la Tetra, BT-2 si T-26 si ne putem ascunde apoi, sau putem insista la o lupta directa contra unui H35 sau Minimaus, tragem la trapa conductorului.
Ca sa explic inca o data pentru cei ce nu au citit opera marelui nostru poet M. Eminescu, voi posta inca o data versurile sale nemuritoare:
Iata-apare un vehicul,
Se mareste in reticul,
Repede rotesc turela,
Sa-i trag una la testicul
Repetarea hartilor nu e o problema, tocmai. Malinovka si Mines sint "acasa la iarba verde", Himmelsdorf-ul e "prin oras". Nu-mi place cand nimerim pe Prohorovka, Karelia si Ensk chiar daca adversarii sint cam egali.
Nu e boring doar cu Pz35(t) pentru ca nu e singurul tanc. Avem Tetrele cu care jucam ca sniperi rapizi, lovim si fugim. Eu am si Minimausul

Mai jucam si cu un tier mai sus, de cateva zile ea are un Luchs iar eu un T-18, dar probabil ca le vom vinde rapid

Ca sa explic inca o data pentru cei ce nu au citit opera marelui nostru poet M. Eminescu, voi posta inca o data versurile sale nemuritoare:
Iata-apare un vehicul,
Se mareste in reticul,
Repede rotesc turela,
Sa-i trag una la testicul
Repetarea hartilor nu e o problema, tocmai. Malinovka si Mines sint "acasa la iarba verde", Himmelsdorf-ul e "prin oras". Nu-mi place cand nimerim pe Prohorovka, Karelia si Ensk chiar daca adversarii sint cam egali.