World of Tanks

Corect, la mine IS-3 produce bani si pe cont standard. Spre deosebire de KT.
Si iar corect, pacat de marea majoritate a jucatorilor ca nu se poate inchega o echipa decenta iar pluton de doi e mai bine decit nimic, macar ne ajutam reciproc si la dracu' cu restu'. :D
 
In week-end am facut o incercare cu un nou tanc, si se pare ca s-a potrivit bine :) .
T-26, tancul sovietic de Tier 2. Este mult mai lent decat BT-2, paper armor, acelasi tun, insa o turela care se invarte ca un titirez :) .
Fata de Pz35(t) are cam aceeasi viteza, mobilitate mai buna, turela mult mai mobila, blindaj frontal mult mai slab, tun mult mai bun.
Stilul de joc e cam acelasi, putin mai prudent. Cu Pz35(t) pe Himmelsdorf mai ales uneori ma repezeam cu blindajul frontal inainte, cu T-26 trebuie sa tin cont ca pot fi lovit rau de Loltraktoare.
 
Intrebare: a fost oferit vreodata la promotie vreun tanc premium mai mare de tier 3?
Cu toate ca din ce spun creeatorii jocului tancurile premium trebuie sa aduca multe credite, cele de pana in tier 3 ... aduc credite, dar in valoare absoluta inseamna foarte putin. Cam 2-3 ghiulele pentru JagdPanther conform masuratorii proprii :)
 
Deci nu-s aceleasi reguli ca la plutoane? Noi daca intram cu tancuri de Tier 2 jucam in batalii Tier 1-3, ca si cum as intra singur cu tanc Tier 2.
 
spooky, cind ne intalnim facem un pluton cu cea mai mare placere.
Sint anumite reguli de matchmaking, dar in principiu regulile se aplica la cel mai mare ca tier. Spre exemplu daca vine burebista cu AMX 50-100 de tier 9 si face echipa cu tine care ai Tetrarch, regula de matchmaking se aplica la AMX si zice ca poate merge pina la un tier mai mare ca el, adica 9+1=10.
La TD-uri si arty e valabil chiar tier-ul acelui tanc plus 2 ca sa echivaleze un tanc normal cu turela.
Corectati-ma daca gresesc.
 
La companii le ai impartite pe Tier-uri: max Tier 4/6/8 si liga mare cu tier 10.
Fiecare categorie are un numar de puncte acordate pentru tancul de tier corespunzator (de exemplu pentru o companie de Tier 6 ai 60 de puncte in care trebuie sa inghesui ori 10 KV-3 ori 15 PzIV sau combinatii de tancuri/TD/arty care sa nu depaseasca cele 60 de puncte) de asta zic ca daca noi facem o companie de 15 tancuri de Tier II o sa jucam contra o companie de 10 PzIV (ca sa iau ca exemplu compania de Tier 4) si probabil ca-ti dai seama ce "fun" e.

La plutoane regula e alta cum zice ipman-ul: cel mai bengos tanc le trage si pe celelate dupa el in MM. De asta e bine ca cei 2/3 coechipieri de pluton sa aiba tancurile cit mai apropiate ca tier.
 
Am jucat o batalie cu ipman in pluton. Tetrarches. A fost marfa, pacat ca am fost aman2 distrusi de inamic, dar na, se mai intampla :) .
 
Stiu, e aiurea, daca aveam cont premium puteam juca in pluton extins, il cautam si pe Colonel Guguloi si atunci poate atunci castigam. Aman3. 8imizarea luptei este factorul determinant intr-o lupta intre blindate.
 
Ieri am jucat ca disperatul cu VK3601 la prima victorie a zilei. Are tunul 7.5 cm KwK 41 L/58 konisch care este de tier8 (!!!), penetrarea este de 167mm, dar damage este deee .... 65 hitpoints! Va dati seama cum e sa distrugi un tanc din 65 in 65 de hitpoints??? Nu mai zic daca acest tanc se intimpla sa fie si de tier 8 pana la 10.
 
Are tunul 7.5 cm KwK 41 L/58 konisch care este de tier8 (!!!), penetrarea este de 167mm, dar damage este deee .... 65 hitpoints!
Omu' Konisch a fost gindit pentru gold ammo. Era asa de bun cu gold ca l-au nerfuit. :D
VK3601H e sinonim cu short 88. :)

spuchi cum ar zice prietenii nostri din joc witam.
 
Iti dai seama ca nu bag gold in el. Momentan sint nevoit sa-l folosesc pe asta scurt pina fac upgrade turelei, apoi trec la jucarii mai serioase.
Sau, depinde, poate ma enervez si bag niste free xp si rezolv problema.
 
OMG, de cand am luat T-26 amandoi lucrurile au devenit si mai grave: prietena mea are: Victories/Battles 63% place: 367. Battles Participated: 986
 
Back
Top