E asa fun in doi
. Am nimerit intr-o lupta de tier 2-3 pe Malinovka, se intampla mai rar, iar cel mai tare era un AMX care a luat-o pe cel mai lung drum, spre moara. Noi mergeam impreuna spre o mica faleza mai ridicata, de unde putem trage in orice apare pana la jumatatea hartii cu Pz35(t). Vazand AMX-ul ala am inceput sa dau ture in jurul lui. Pz35(t) nu e tocmai o racheta, insa e foarte mobil, asa ca l-am inconjurat de vreo 5 ori taindu-i calea brusc, chiar m-am mirat ca nu a zis nimic. Inamicul statea la vanatoare, asa ca am urcat dand ture in jurul AMX-ului pana mai sus, mai erau vreo 3 tancuri cu noi. Au aparut dusmanii si am plecat la treaba repede. Am nimerit coechipieri buni, desi erau tancuri de Tier 3 prezente am facut vreo 3-4 kill-uri fiecare, ceea ce mi se pare extrem de bine.
E super cu noobi. Totusi am vazut ca apar si jucatori buni, mai ales cu tancuri de viteza gen BT-2 si Tetrarch dintre care unii stau la sniping, mai apar si sniperi buni cu Pz35(t) sau unii buni la toate cu M2 LT, si jucatori buni de autocannon cu PzII. Pe Mines am patit sa stam amandoi la panda fara sa observam ca flancul stang era neaparat. In timp ce trageam intr-o veselie in cei ce apareau pe deal ne-am trezit dintr-o data cu un BT-2 si un M2 LT care actionau in pluton fix in spate. Pz35(t) e un tanc care are doar blindajul frontal al turelei bun, asa ca am fost loviti rau inainte sa apucam sa ne intoarcem si n-am apucat sa-i lovim decat o data sau de doua ori inainte sa fim distrusi. Am avut ceva de invatat din asta, asa ca a doua oara n-am mai patit-o, am reusit sa respingem un atac tot in conditii similare de la BT-2 si Tetrarch-uri.
O chestie ciudata am patit tot pe Mines. Am fugit la locul de panda care este foarte aproape, 10 s pana acolo. N-am apucat sa ma asez ca poc, right track damaged de un BT-2, proiectil venind din dreapta. Ma uit pe cine sa injur, surpriza, nu aveam BT-2-uri in echipa. Ma uit mai bine, obuzul venis de la un BT-2 inamic, insa efectiv nu avea cum sa ajunga acolo de unde m-a lovit, iar in 2 minute de joc nu a aparut nimic pe partea aia. Ma intreb daca oare o fi fost un bug sau lucky shot la intamplare. Stiu ca un tun poate bate atat, mai ales de BT-2. Am vazut cu ochii mei Pz35(t) tragand din baza in baza pe Malinovka. Eram 3 tancuri care capturam baza adversa, iar inamicul mai avea un singur T1 Cuni care se misca pe acolo. L-am luat la ochi cand poc, killed. Ma uit cine l-a lovit, prietena mea, care ramasese in baza noastra, mi-a zis ca nu a aparut conturul tancului, era doar denumirea tancului si cursorul care s-a facut verde si atunci a tras. Pz35(t)-ul ei era in cercul din baza noastra iar T1 era in cercul din baza lor. Malinovka e o harta lunga, nu stiu cum a fost posibil asa ceva. WTF, cred ca nici macar un arty de tier mai mic nu poate executa foc base-to-base pe Malinovka...