World of Tanks

M-am cam săturat de coechipieri idioți.
Sincer in ultima vreme cam joc si eu plutoane ca sunt la fel de disperat de echipe.
Ba cu ipman-ul, ba cu niste baieti de pe CG, aproape nu trece seara fara sa joc in pluton macar citeva meciuri ca sa ma racoresc oleaca. :smile:
 
Eu nu ma pot satura de batalii cu idioti. Cu cat mai multe kill-uri cu atat mai bine. Jucand cu Pz35(t) sau cu Tetrarch in principal (Minimausul l-am cam lasat in garaj, prea e lent) ma pot bate cu orice tanc de la egal la egal, chiar si in bataliile in care dau peste Tier 3. Indiferent de cat de tembeli sint coechipierii, jucand in pluton cu prietena stam mereu impreuna asa ca formam un grup de 2 tancuri bune, capabili sa oprim 4-5 tancuri la nevoie stand ascunsi la vanatoare. E drept ca mai si pierdem, insa cate 2-3 kill-uri pe batalie la fiecare din noi nu-i ceva rar intalnit.
 
Pai daca aveti cea mai buna comunicare posibila, sigur ca iese asa.
Ieri am nimerit cu T54 intr-un meci care avea pana la tier5. Apoi si cu T127 si Pz35(t) la fel.
Citeodata merge decent si comunicatia cu voce din joc.
 
Ezact spuchi, esti in pluton cu prietena si macar ai un om de baza.
Si crede-ma ca singur la Tier 9/10 e destul de frustrant ca tu sa-ti faci treaba cit poti de bine iar restul sa presteze ca niste cimpanzei. De asta am multe meciuri in care nici nu-mi mai bat capu'. Cel putin acu' cu mitraliera frantuzeasca descarc toata runda intr-un nefericit si apoi sunt trimis in Valhalla. Sa faca bors apoi toti camperii/lemmingsii din echipa. :biggrin:
 
La mine este tocmai invers. In ultimele 2 zile am nimerit numai in "echipa cealalta". Trag tare pentru T34, si merge de minune. Avantajul este ca de cele mai multe ori joc cu takedu in pluton, si sunt mai usor de suportat retarzii.

ug2N9.jpg
 
Fericitule. Sa fii in majoritatea meciurilor intr-o echipa care se uita la tine cum explodezi e tare frustrant.
 
E asa fun in doi :smile: . Am nimerit intr-o lupta de tier 2-3 pe Malinovka, se intampla mai rar, iar cel mai tare era un AMX care a luat-o pe cel mai lung drum, spre moara. Noi mergeam impreuna spre o mica faleza mai ridicata, de unde putem trage in orice apare pana la jumatatea hartii cu Pz35(t). Vazand AMX-ul ala am inceput sa dau ture in jurul lui. Pz35(t) nu e tocmai o racheta, insa e foarte mobil, asa ca l-am inconjurat de vreo 5 ori taindu-i calea brusc, chiar m-am mirat ca nu a zis nimic. Inamicul statea la vanatoare, asa ca am urcat dand ture in jurul AMX-ului pana mai sus, mai erau vreo 3 tancuri cu noi. Au aparut dusmanii si am plecat la treaba repede. Am nimerit coechipieri buni, desi erau tancuri de Tier 3 prezente am facut vreo 3-4 kill-uri fiecare, ceea ce mi se pare extrem de bine.

E super cu noobi. Totusi am vazut ca apar si jucatori buni, mai ales cu tancuri de viteza gen BT-2 si Tetrarch dintre care unii stau la sniping, mai apar si sniperi buni cu Pz35(t) sau unii buni la toate cu M2 LT, si jucatori buni de autocannon cu PzII. Pe Mines am patit sa stam amandoi la panda fara sa observam ca flancul stang era neaparat. In timp ce trageam intr-o veselie in cei ce apareau pe deal ne-am trezit dintr-o data cu un BT-2 si un M2 LT care actionau in pluton fix in spate. Pz35(t) e un tanc care are doar blindajul frontal al turelei bun, asa ca am fost loviti rau inainte sa apucam sa ne intoarcem si n-am apucat sa-i lovim decat o data sau de doua ori inainte sa fim distrusi. Am avut ceva de invatat din asta, asa ca a doua oara n-am mai patit-o, am reusit sa respingem un atac tot in conditii similare de la BT-2 si Tetrarch-uri.

O chestie ciudata am patit tot pe Mines. Am fugit la locul de panda care este foarte aproape, 10 s pana acolo. N-am apucat sa ma asez ca poc, right track damaged de un BT-2, proiectil venind din dreapta. Ma uit pe cine sa injur, surpriza, nu aveam BT-2-uri in echipa. Ma uit mai bine, obuzul venis de la un BT-2 inamic, insa efectiv nu avea cum sa ajunga acolo de unde m-a lovit, iar in 2 minute de joc nu a aparut nimic pe partea aia. Ma intreb daca oare o fi fost un bug sau lucky shot la intamplare. Stiu ca un tun poate bate atat, mai ales de BT-2. Am vazut cu ochii mei Pz35(t) tragand din baza in baza pe Malinovka. Eram 3 tancuri care capturam baza adversa, iar inamicul mai avea un singur T1 Cuni care se misca pe acolo. L-am luat la ochi cand poc, killed. Ma uit cine l-a lovit, prietena mea, care ramasese in baza noastra, mi-a zis ca nu a aparut conturul tancului, era doar denumirea tancului si cursorul care s-a facut verde si atunci a tras. Pz35(t)-ul ei era in cercul din baza noastra iar T1 era in cercul din baza lor. Malinovka e o harta lunga, nu stiu cum a fost posibil asa ceva. WTF, cred ca nici macar un arty de tier mai mic nu poate executa foc base-to-base pe Malinovka...
 
Tunurile nu au range și trag drept. Chiar dacă nu vezi ținta (că e prea departe pentru view range sau radio range) nu înseamnă că nu poți s-o nimerești. Locurile de pândă sunt cunoscute și unele sunt suficient de înguste ca să știi pe unde s-ar putea așeza cineva, merge să tragi în direcția aia la nimereală.
 
Ieri am prins un meci superb in pluton impreuna cu Jaffar si altcineva. Eu am reusit cu JagdPanther sa distrug un Tiger de la 100% si un IS4 ultima lovitura norocoasa.
Am muncit la Tiger-ul ala ca Sisif, cum incerc sa miste, cum ii dadeam detrack si iar munceam la front glacis. Pana la urma am reusit o lovitura norocoasa, detrack si l-a indreptat cu lateralul catre mine si l-am distrus. Cred ca am bagat in el peste 20 de lovituri in total cu tunul de 75, cind am terminat cu el deja ceilalti distrusesera majoritatea tancurilor inamice. Asta se intimpla pe harta Ensk si era pe partea cu turnul de apa, m-am urcat in casa distrusa de pe partea stanga unde aveam linie dreapta deschisa aproape pana in baza inamicului. Din cauza pozitiei "hull down" cred ca am ricosat si eu vreo 10 obuze.
Am primit circa 1500xp si 18000 credite ca prima victorie a zilei (si singura, ca apoi am cedat de somn).
 
Apropo de lovituri in tancuri invizibile chiar mai ziua trecuta eram cu E-75 prin tufele de la Prokhorovka si un T59 a facut scout long range aproape de baza lor si mi-a aparut un contur de KT prin ultimele tufe aproape de linia hartii. Aim...shot...kill arty. :biggrin:
Nefericitu' ala cred ca era intr-un tufis in fata KT-ului si a ramas unspotted.
A fost un Kodak moment.
 
Am jucat nitel cu Tetrarch-ul, de unul singur. Naspa, am reusit intr-o batalie 3 kill-uri, insa n-am terminat nici una fara sa fiu distrus. E cu totul altceva in pluton.
 
Mi se pare o idee excelenta cuprinderea unui week-end.
Totusi simbata-duminica am avut un lag usor mai mare ca de obicei, sa vedem ce urmeaza.
Cu ajutorul lui Burebista, care a devenit voluntar coleg de pluton, am reusit sa-i montez JagdPanther-ului tunul de 88 lung. Alta viata, se infige bine in orice tanc, dar acum ... ar trebui si damage mai mare :smile:
 
Eu mi-am pus mod-ul de afişare a rating-urilor in-game şi de atunci nu-mi mai porneşte WoT. Acum încerc un reinstall, da' kit-ul are 2.6GB, merge ceva mai greu pe 3G.
 
Nu porneşte de nici un fel, nici prin vbs, nici normal. Am schimbat şi res-ul cu cel vechi, tot degeaba.
 
Am mai citit pe forum citiva cu probleme dupa instalarea mod-ului. Ai jocul instalat in vreo cale exotica ceva?
Programelu' ala dokan s-a instalat bine, fara erori?
La mine totul a mers snur pe 7 x64, jocul instalat in C:\Games.
 
Eu îl am în D:\Games\World_of_Tanks_closed_Beta (da, instalarea e de pe vremea aia). Dokan n-a zis nimic, pare să se fi instalat corect - n-am idee cum verific. Încerc acum să instalez WoT din nou, văd ce iese.
 
Back
Top