Vouă vă e frică, bă
Azi am făcut XP grinding pentru Free XP, că aveam gold. Am avut SU-76, SU-85B, M5 Stuart şi M37 (SPG) ca Elite şi făceam bătălii non-stop. Am strâns peste 11K Free XP în 2 ceasuri. Apoi am luat un SU-85, 3 membri ai echipajului la 100% cu camo spec, camo net pe tanc, tun de 85 mm şi bagă mare cu primul meu tanc de tier 5. Cât era ăla ocupat mai băgam cu Elite tanks. SU-76 l-am vândut şi am rămas cu ălelalte.
Câteva chestii interesante azi:
1. meci în care noi am luat-o pe o latură (tot poporul în afară de un camper), ăia au luat-o pe latura ailaltă (tot poporul), am câştigat la mustaţă prim base capture cu un singur kill tot meciul (camperul nostru care i-a ţinut destul în loc).
2. Meci în care am reuşit să scap cu M5 Stuart şi să fac 4 kills (1x light, 1x TD, 2x SPG) şi 4 damaged (2x Med şi 2X heavy); am fost troll-ul meciului, ajunsesem să fac aproape o tură completă de hartă, picând în spatele unui grup inamic ocupat cu un grup friendly; ăia erau toţi cu spatele la mine, was fun.
3. Meci în care am ţinut singur un pass în Abbey împotriva unui ditamai grupul de tancuri inamice (eu am numărat 5 în grămadă, probabil erau 6, pe minimap se vedea doar o pată roşie). 4 kills.
4. Meci în care am făcut spotting ca la carte cu M5 Stuart (scos botu' după stânci, inamic vizibil, ploaie cu arty în cap). No kills dar indirect cred că au murit mulţi din cauza mea.
Concluzie: cine e inventiv nu se plictiseşte niciodată