World of Tanks

Nu ma pot abtine. Am facut un pluton cu baietii mai acu' fo' ora in care am luat trei medalii dintr-un meci: Defender, Sniper si Top Gun dar cea mai tare e ca am ajuns Scout cu tank de Tier 6 (VK 3601 (H)). :lol:
Si nu, nu eram primul in grupa, undeva pe la mijloc.
 

Attachments

  • hero.png
    hero.png
    438.4 KB · Views: 38
Am facut un pluton cu LNT si Pufi, dar a fost aiurea rau de tot: noi cu 2x L2 si 1x L3 in grupa cu KV-3. Doar doua misiuni mai rasarite am facut si noi, una in care am distrus 7 inamici si una cu 8 (6 eu cu Marder II si 2 LNT cu T28 parca). Am incercat diverse combinatii de tancuri, TD si artilerie dar tot degeaba, eram in coada listei de obicei si eram in urma rau fata de ceilalti - mai putin un Podorovska cu LTN primul (KV), eu si Pufi sub jumatate (Marder II si Wespe).
 
Cel mai ciudat joc de pana acum, in care 2 persoane fac 80% din kill-uri. Iar ceilalti erau destul de organizati, ajunsesera cu 2 tancuri in baza noastra, unde eram io cu T57 si bradu'. Noroc ca a mai apucat unul cu AT-1 sa ajunga la timp si sa intre intr-unul din adversari sa-l opreasca, sa il pot nimeri.
shot_001.jpg
 
Investiți în training la echipaje. Fac diferența. O să încerc să intru și eu mai pe seară, dacă mai sunteți.
 
OMG, am incercat iar acum 1 min. Tier 3, BT-7. Sucks rau de tot, cum sa joc impotriva unui Hetzer? ) . Daca trag in el o sa creada ca a venit postasul cu scrisori :smile:
Am vandut imediat BT-ul ala. Life is really good in Tier 2 :smile: .
 
Vouă vă e frică, bă :smile:
Azi am făcut XP grinding pentru Free XP, că aveam gold. Am avut SU-76, SU-85B, M5 Stuart şi M37 (SPG) ca Elite şi făceam bătălii non-stop. Am strâns peste 11K Free XP în 2 ceasuri. Apoi am luat un SU-85, 3 membri ai echipajului la 100% cu camo spec, camo net pe tanc, tun de 85 mm şi bagă mare cu primul meu tanc de tier 5. Cât era ăla ocupat mai băgam cu Elite tanks. SU-76 l-am vândut şi am rămas cu ălelalte.
Câteva chestii interesante azi:
1. meci în care noi am luat-o pe o latură (tot poporul în afară de un camper), ăia au luat-o pe latura ailaltă (tot poporul), am câştigat la mustaţă prim base capture cu un singur kill tot meciul (camperul nostru care i-a ţinut destul în loc).
2. Meci în care am reuşit să scap cu M5 Stuart şi să fac 4 kills (1x light, 1x TD, 2x SPG) şi 4 damaged (2x Med şi 2X heavy); am fost troll-ul meciului, ajunsesem să fac aproape o tură completă de hartă, picând în spatele unui grup inamic ocupat cu un grup friendly; ăia erau toţi cu spatele la mine, was fun.
3. Meci în care am ţinut singur un pass în Abbey împotriva unui ditamai grupul de tancuri inamice (eu am numărat 5 în grămadă, probabil erau 6, pe minimap se vedea doar o pată roşie). 4 kills.
4. Meci în care am făcut spotting ca la carte cu M5 Stuart (scos botu' după stânci, inamic vizibil, ploaie cu arty în cap). No kills dar indirect cred că au murit mulţi din cauza mea.

Concluzie: cine e inventiv nu se plictiseşte niciodată :smile:
 
Io cu M3 Stuart, în tufiș la buza bazei inamice. M-am dus întins acolo, nu era încă nimeni, ceilalți erau ocupați, așa că am stat cuminte și le-am luat-o. Meciul a durat 3 minute, unii nici nu apucaseră să miște.
shot_011_1.jpg

Meci în care inamicul a fost organizat excelent, cu light-urile la scouting și restul la distrus ce găsesc ăia. Aproape nimeni n-a apucat să tragă un foc înainte să fie distrus. Am mai rămas eu, care aveam un heavy și am reușit să omor 2 înainte. N-avea rost să mă duc să salvez baza că erau deja 5-6 inamici acolo.
shot_013_1.jpg
 
Depinde si de bafta... Eu cel mai mult succes l-am avut cu M2 Light, am gaurit 7 pe Himmelsdorf, insa alte dati mi-am luat-o crunt. Cu Marder-ul am mai facut intr-o batalie 4 sau 5 victime, insa aia practic se aliniau ca sa-i pot gauresc in voie.
In alte jocuri sint distrus fara sa apuc sa fac nimic, foarte repede. Jocul e foarte fun, iar eu inca nu am intentia sa trec de Tier 2.
 
Am jucat aseară în platoon cu Bomath şi cu Badabum în plutoane diferite. La ultima rundă la care a participat Bomath ceilalţi aveau două Maus şi au reuşit să şi-o ia. La noi unu de-al nostru a început să tragă în tancurile aliate, cred că aşa l-a rezolvat pe Bomath. Când am văzut asta, plus cele două Maus de la adversari, am zis că suntem gata. Dar cumva echipa adversă a reuşit performanţa de a pierde zdrobitor, ultimul tanc la ei a fost un Maus care a şi pierit în baza lor. Eu am reuşit să trag cu KV-ul o singură dată în el dar a ricoşat, nici măcar nu l-am zgâriat.
Am luat următorul SPG, Wespe. Tot echipajul 100% şi se simte. Cu Sturmpanzer II foarte rar terminam un tanc dintr-un singur foc. Bine, contează şi tipul de tanc în care tragi, dar totuşi...într-o singură luptă am avut 3 kill-uri iar cu Sturmpanzer II abia dacă făceam 1 kill pe zi. O să-l păstrez şi pe ăsta deocamdată şi o să antrenez echipajul la 100% când oi avea bani, fac free experience ca să trec mai repede la KV-3.

În weekend o să încerc premium să iau scorurile dublat pe fiecare luptă. Dacă joc câteva ore ar trebui să merite investiţia ca să scot ceva free xp.
 
Eu tocmai am convertit Free XP-ul + ce mai aveam prin Elite Tanks ca XP şi mi-am luat tun de 107 mm pe SU-85. Geezăs, e mai lungă ţeava tunului decât tot tancul :smile:
Să vedem şi cum se compotră ingame, ar trebui să găurească destul de serios nişte inamici. Problema e că are loading time mic, deci dacă ai ratat... gudbai.
 
Cât de mic? Voiai să spui mare. :smile:
Tunul mare de la KV de 150mm încarcă 2 proiectile pe minut. Tancurile medii şi mici le faci dintr-o singură lovitură fiindcă are 700 damage, dar cele mari cer cel puţin două, mai ales dacă te mai şi mişti sau nu focalizează 100%.
 
Cine nimereste cu un KV-3 un Luchs care merge cu viteza maxima (60km/h)? Ca turela aia nu se invarte ca titirezul, dar Luchs se invarte la nevoie in jur pana iti trimite artileria o felicitare prin capacul turelei, de sus in jos.
 
Măi, am încercat cu M5 Stuart să mă plimb în jurul tancurilor heavy. Didn't quite work out.
Au încercat şi alţii să se învârtă în jurul tank destroyer-ului meu şi n-au reuşit.
 
La TD-uri nu te învârţi, dacă nu mai sunt alţii pe lângă te bagi în el dintr-o parte şi dai în el până moare. Până se prinde artileria şi rafinează ţinta cam ai timp să îl loveşti serios. Dacă sunt alţii mai departe într-o singură parte, poţi să-l blochezi din cealaltă, ca să te acopere ăla.

Eu asta fac cu M3 Stuart când n-am chef de stat (sau până se liberează alt tanc). Imediat cum începe jocul bag 60km/h până în baza adversă, găsit un SPG, băgat în el şi tras până moare, văd ce damage mai pot să fac şi exit; durează mai puţin de 1 minut. În 90% din cazuri SPG-ul moare înaintea mea, până se dezmeticeşte lumea/se întoarce înapoi/fixează ţinta, şi nu mă mai interesează nici dacă mi se descalţă tancul. Dacă nu se mişcă şi altcineva repede iau şi medalie de scout, că descopăr mulţi, unii nici nu s-au mişcat.
 
Faza e că am un ghinion de mi-e groază... de fiecare dată când mă atinge unul, track hit. We're Immobilized. Track hit (din partea ailaltă!) şi tot aşa. Azi a fost de groază...
Am schimbat pe Tank Destroyer şi am rupt: 7 kills într-un singur meci. Of course I got Top Gun award :smile:
 
Mda, ieri a fost o zi cam ghinionista. Tancul de Tier 6 a fost pus in coada listei in aproape toate meciurile si e cam frustrant sa vezi un ditamai Ferdinand/Tiger II/IS-n in fata si sa nu-i poti face nimic. Plus de asta daca echipa mai ia si un Defeat vin cu bani de acasa. Multi. :frown:
Am ajuns sa cistig mai mult cu PIII-ul de Tier IV.
In ritmul asta pina trec la Tiger se termina beta-ul. :biggrin:
 
Mi-am luat aseara Hetzer. Proasta miscare, speram la un tun mai puternic dar e la fel ca cel de pe Marder, are unghi de travers mult mai mic (Marder e probabil cel mai bun din acest punct de vedere), e mai lent si e complet inutil in toate bataliile in care am intrat: am tras in lateral la cateva tancuri (ca nu s-au intors cu spatele doar pentru ca imi doream eu asta) si nu am avariat nici unul. O duzina de lovituri, zero damage cu gunner 100% si commander 100%.
 
Back
Top