Am vandut aseara Marderul si Hetzerul, Marderul avea crew training 100%, cammo net, etc.
Am acum cate doua tancuri din fiecare tara, ambele Tier 2. T2 Medium si M2 Light USA, P II si P 35 Germany si T26 si BT1 USSR.
Bataliile sint placute. Foarte rar intra cu mine TD-uri si Arty. Totul se desfasoara rapid. Daca in Tier 3 stateai sub copaci, era plin de camperi, acum totul e dinamic, in 3 minute se termina totul. Spre deosebire de Marder II, unde obuzul lui Arty pica drept pe casca lui Gefreiter Berg, in T2 am turela, si rezista la o lovitura de artilerie, cat s-o sterg repede.
Am avu si record si medalii cu M2 Light. Din nou pe Himmelsdorf, unde am mai avut 4 shoots si 3 damaged. De data asta am plecat voios in centrul hartii, un P III A mi-a tras o boaba, a continuat si un P 35, asa ca am sters-o englezeste cu jumatate de blindaj busit.Am luat la ochi un P II si l-am distrus de la ceva distanta. Apoi am observat ca baza incepe sa fie cucerita, asa ca am intors. Inca vreo 3 colegi au facut asta, iar pe drum am ajuns un Loltraktor care angajase lupta cu un fratior de-al sau si cu un P II parca. Eu am reusit sa le dau loviturile de gratie apoi am ocolit o cladire pentru a-i flanca pe ceilalti din baza, care erau ocupati sa se apere de 2 coechipieri de-ai mei care veneau din partea opusa. Am venit victorios pe la spate, nevazut, si am distrus pe cei trei ramasi. Am avut 6 kills si 2 medalii de erou, Top Gun si Defender
, primele pe care le-am primit vreodata, si au fost chiar doua deodata.
Life is good in Tier 2, poti gauri orice si poti fi gaurit de orice, poti renunta la lupta daca esti in inferioritate si ai sanse sa te retragi. Totul e mai dinamic, no campers. No arty at this party
. Daca cu Marderul stateam la boschet si imi curatam de coaja o portocala asteptand inamicul, aici nu mai e timp de pierdut, cafteala continua
.