Că vorbeaţi de artilerie: înjuram cu spume M7 Priest-ul american, că are gun cu bătaie scurtă. Ei bine, am luat Howitzer-ul M2A1 şi acum ajung oriunde pe hartă.
@
burebista: Artileria necesită o altfel de metodă de joc; depinde foarte mult de coechipieri şi cât îi duce capul.
Cu M7 Priest am hit ratio 48%, ceea ce e foarte de bun simţ pentru arty. Dar nu e uşor să joci cu un astfel de tanc.
1. De multe ori trebuie să ghiceşti unde
va fi tancul inamic peste 2-5 secunde (lead the target);
2. Uneori trebuie să te bazezi pe intuiţie şi semne indirecte ca să tragi într-un inamic (copaci doborâţi and shit).
3. Greşeala cea mai mare e să te roteşti după fiecare punct roşu de pe hartă; e un mare nu-nu
. Trebuie să îţi alegi o zonă pe care să o acoperi şi numai pe aia să o "mături".
4. Nu contează dacă nu prea faci damage la tancurile de tier superior. Orice lovitură ajută echipa; când sunt cu arty nu mă interesează kill amount ci hit ratio.
5. Eficacitatea la arty depinde şi de hartă; în unele hărţi eşti cam inutil, în altele rupi inamicu'n două.
6. Dacă nu te protejează nimeni şi inamicul are light tanks şi piloţi cu cap, îţi iei jucăriile şi pleci acasă, fiindcă eşti mort.