Şi pe mine m-a rezolvat unu din două focuri, până să-mi dau seama cine trage eram deja mort. N-am înţeles exact care era treaba, stăteam lângă el când s-a întâmplat asta. M-a şi înjurat tipul, dar aveam comentariile filtrate aşa că n-am văzut decât steluţe. Nu ştiu exact ce l-a apucat pe ăla sau ce s-a întâmplat.
Oricum, asta a fost pe la început când abia învăţam să manevrez Leichtraktorul, între timp mi-am luat KV-ul şi am mai prins din secretele jocului.
Din câte văd, spre deosebire de restul de pe aici, sunt cam singurul care merge pe linia rusească. Acum am aşa:
-
Leichtraktor-ul dar pe care-l vând cât de repede fiindcă ocupă locul degeaba,
-
Valentine - îl mai ţin până iau altceva tot pe bani, din păcate am dat aur pe el şi dacă-l vând iau doar bani. E slab cam toate, dar măcar iau experienţă dublă cu el. Dacă o să fie nevoie de bani îl vând.
-
T28 pe care-l am cu upgrade-uri aproape de maxim şi o să-l ţin până la următorul tanc, merg în tandem cu el şi cu KV-ul
-
KV - am o singură bătălie cu el, abia încep să-i fac upgrade la arme şi armură. Păcat că se mişcă greu, măcar tunul fac ravagii dacă ai şi puţină experienţă. L-am luat şi cu 75% experienţă la echipaj, diseară intru cu el la căpăceală.