Si eu d ela o vreme intru cu Marder II in lupta in fundul listei, si trebuie s ama bat cu KV, T-34, P III si P IV. Noroc ca am decis sa raman la Marder II for fun, si l-am upgradat la maxim, e elite, are echipajul la 100%, cammo net, skill de cauflaj la toti membrii, asa ca mai nimeresc si eu cate o lovitura. De obicei o iau pe carapace daca ies la lupta de unul singur, asa ca stau cu grupul cautand boschetul cel mai mare. Stau ascuns, bag auto aim de la distanta si trag. Am gaurit in felul asta si KV si P IV. O sa incerc si Hetzer-ul, imi place ca e low profile si are un blindaj frontal foarte bun.
Un Loltraktor am vazut si eu in 2 batalii in care erau si KV. Prima batalie a fost contra mea, si i-am dat una pe carapace dupa ce l-am lasat sa se apropie in speranta ca se va intoarce. Insa de frica sa nu ma ia arty la ochi i-am tras una dupa ceafa. In cea de-a doua batalie s-a nimerit cu mine in echipa, insa s-a dus relativ repede. Nu era in pluton, nu stiu cum a ajuns acolo.
Ca SPG imi place T56-le american, insa il urmeaza M37, care e oribil. La tancurile lor m-am oprit la M3 Lee, cotiga umblatoare. Are avantajul unui blindaj decent, tunul trage cu boabe de mazare, iar pana la Sherman iti trebuie ceva exp. Totusi voi incerca cu el
La rusi MS-1 e chiar foarte bun, T-28 la fel, insa T-46 nu prea mai e.