Oh da... Canta cu maimuta..

(pe mine ma cam enerveaza Rob. Nu ma intelege gresit, e un basist bun, dar imi placea mult mai mult Jason. Live era o bestie

)
In ultimul timp am cochetat putin cu
The Killers. Si astia au pierdut "razboiul" (loudness war). Au un sunet obositor, cinele murdare si distorsionate, clipping, compresie. Cu greu pot sa ascult un album de-al lor cap-coada. Pacat, chiar sunt cateva melodii care imi plac. (asta in special
http://www.youtube.com/watch?v=Q3QmvCtpC1A ). Primul lor album,
Hot Fuss e mai ascultabil, chiar imi place la nebunie prima melodie
Jenny was A friend Of Mine, basul ala e prea misto

Nici a 3-a melodie,
Smile Like You Mean It, nu e rea deloc. In schimb a 7-a melodie,
On Top, e cam .... gay. Mai departe nu am ascultat.
David Gilmour - Remember that Night. Nu cred ca trebuie sa mai zic ceva. Ma inclin, inca o data, in fata maestrului. E incredibil omul asta. Vocea lui e ca vinul: cu cat imbatraneste cu atat e mai buna.
Breathe + Time. Pe dvd mai gasim si o versiune acustica pentru Echoes, absolut geniala.
Echoes. Si o mica surpriza... apare si o scurta scena in care Gilmour se intalneste cu ....Waters

. Merita vazuta.
Alexandrina - Om de lut La recomandarea unui amic am luat si eu albumul asta. Desi eram cam sceptic la inceput, pot sa zic ca imi place. 12 piese al caror stil e cam greu de definit, chiar artista spune ca "Inima omului de lut bate in ritmuri de jazz, soul, funk, electropop". Intalnim influente rusesti (
La Russe), frantuzesti (
1 2 3, Roule Taxi) si un pic se sarcasm (
Femei Dietetice). Ascultati macar melodiile astea:
Numai tu, Fata merge pe jos. Matur, atmosferic, accesibil. Cam asa as caracteriza albumul asta.
Ce as vrea sa vad maimuta live sambata...