Ultimul album muzical

taxon

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 2, 2013
Messages
283
De gustibus non disputandum, ok?

Albumul ca albumul, insa eu sunt curios cum va fi concertul ala cu avataruri in loc de oameni sadea.
N-am auzit sa mai fi fost ceva la asa scara pina acum, daca gresesc, show me.
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,493
Era vorba de cuvânt, am CDuri cu ABBA în colecție :smile:
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Messages
3,483
Din cate am citit ABBA castiga cateva milioane de dolari de caciula in fiecare an doar din drepturile de autor, asa ca nu cred ca era foame mare. Artistii ajunsi la o anumita varsta fac asta din alte motive, poate au simtit nevoia sa dovedeasca ca mai pot (lor sau fanilor) sau ca mai au ceva de spus in domeniu. In fine, eu am ascultat albumul si mi-a placut, chiar a fost o surpriza placuta. Nu pot spune ca eram fan ABBA, dar erau in short list, adica inca am in telefon vreo 30 de piese best off, pe un microsd care contine doar vreo 70 de artisti diferiti - asta pentru mine inseamna (foarte) short list. :smile:
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Messages
4,771
Parca copyright era doar 25 de ani. S-ar putea sa gresesc totusi.
 

Olivian Breda

Internet marketer
Sugar daddy
Joined
Aug 18, 2005
Messages
1,264
In EU countries, copyright protects your intellectual property until 70 years after your death or 70 years after the death of the last surviving author in the case of a work of joint authorship.

Outside of the EU, in any country which signed the Berne Convention the duration of copyright protection can vary but it lasts until at least 50 years after the author's death.

 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,630
Încă n-am ascultat nici măcar sample-urile de la album, dar dacă merg pe aceleași linii melodice foarte muzicale dar „complicate” ca în vechile lor albume, în loc de chord progression-urile bătătorite în creiere în ultimii 20 de ani, vor avea o problemă.

Ăia cărora le place acest gen de muzică „veche” și s-au săturat de pop-ul care sună tot la fel, ei bine, sunt deja în generații mai trecute și nu știu cât vor mai cheltui pe o ciorbă reîncălzită doar fiindcă are anul de producție 2021.

Ăia care ar avea un impact semnificativ în vânzări sunt tineri și sunt condiționați de educația muzicală la care au fost expuși în scurta lor viață, iar pentru ei ABBA sau Julio Iglesias sau chiar și Aerosmith sună diferit, prin urmare ciudat, prin urmare au nevoie de o etichetă, iar cea mai la îndemână e „muzică de pe vremea lu' moșii” care nu e deloc cool.

Deci nu știu ce vor să demonstreze ABBA acum, să iasă cu un big bang de pe scenă sau i-a lovit nostalgia sau au zis că fac și ei o ultimă încercare de cash-in la faima de odinioară dar cumva diferit decât toți oldies bands care cântă aceleași șlagăre la concerte în ultima jumătate de secol. Cum era gluma aia - știi că o trupă și-a atins sfârșitul carierei când planifică încă un world tour după ani de absență și de data asta concertează și-n România.
 
Top Bottom