Si mie imi place foarte mult Diana Krall, e una din preferatele mele.

Nu am apucat sa vad Live in Rio, dar am de gand zilele astea.
Indeed, John Clayton e exact pe gustul meu si, fie vorba intre noi, imi place si Anthony Wilson.
ca o paranteza am senzatia ca Diana Krall se pricepe mult mai bine la pian decat la vocals.
Cum zicea un prieten: "Diana Krall nu canta, doar vorbeste foarte convingator". LOL
Eric Clapton - One more car, one more rider (2002) - unul din cele mai bune DVD-uri ale lui Clapton, foarte buna prestatia. Sunetul si imaginea sunt si ele inaltime, cu toate ca e doar un DVD. Setlist-ul e foarte inspirat, cu multe piese acustice si electrice. Nu prea sunt melodii de "umplutura".
Layla,
Will It Go Around In Circles(Billy Preston cam ruleaza

), etc. (nu prea gasesc nimic pe YT si, oricum calitatea e slaba). Cu siguranta merita vazut.
P.S. Pe cateaua mea o cheama.....Layla

.
Ozzy Osbourne - Scream (2010) - un album cam ciudat, in sensul ca prima data nu mi-a placut mai deloc. Nu ca acum mi-ar placea prea mult, dar trebuie sa recunosc ca primele doua melodii sunt
catchy. Ma bucur ca Ozzy mai e in stare sa scoata albume si sunt nerabdator sa il vad live. Merita citita autobiografia lui, deosebit de interesanta, am aflat o groaza de lucruri. Atasez cateva randuri din ultimul capitol.