war4peace
Membru Senior
Marius: Magenta (Little Girl Lost - 2002),
Magica (mai alert, da' vocile, dom'le... plus că sunt românaşi de-ai noştri),
Liv Kristin (albumele solo),
Liva (mai ales De Insulis, din 2007),
Aghora (mai la limită, dar voci feminine, poate-poate îţi place),
Ataraxia (Kremasta Nera, 2007),
Atargatis (Wasteland - 2006),
Dark Princess (tot ce găseşti, ruşii ăştia sunt bestiali, bagă Evanescence la gunoi, recomandat!),
Atomica (Hilfe - 2007, tot ruşi, recomandat!),
Beyond the Forest (Beyond the Forest - 2008, ritm mai alert),
Camerata Mediolanense (albumul Campo di Marte, nu e rock, are şi ceva vocifeminine, dar trust me, e beton),
Citadel (Igra Sveta I Teni - 2008, tot ruşi, tot voci feminine de te dau pe spate!),
Daemonia Nymphe (Krataia Asterope - 2007, e mai mult instrumental cu cor de voci, dar merită încercat),
Delphian (Unravel, 2007: lent, voce feminină faină),
Die Verbanten Kinder Evas (nu ţin minte ce albume
),
Dol Ammad (Star Tales, 2004: coruri feminine de fundal, cu părţi electronice, un mix interesant, dar destul de rapid),
Domina Noctis (Nocturnalight, 2005, voce feminină plăcută),
Dying Tears (Spleen and Hope, 2003),
Echoes of Eternity (The Forgotten Goddess, mai spre Dream Theater ca stil, dar gagica face toţi banii),
Edenbridge (orice găseşti e nice!),
Eden's Curse (încearcă albumul self-titled, din 2007),
Eilera (Fusion, 2007), Elegeion (Through the Eyes of Regret, un Theatre of Tragedy mai lucrat),
Emilie Autumn (4 O'Clock, 2008, dar atenţie, e mai psihedelic, aşa; depinde foarte mult de gusturi dacă îţi place sau nu),
Eyes of Eden (Faith, 2007),
Fading Colors (I'm Scared Of, 2005),
Flowing Tears (toată discografia, dar depinde de tine dacă îţi place sau nu),
Imperia (Queen Of Light, 2007, stil mai rapid, mai alert),
Ivory Moon (Human Nature, 2007, de remarcat vocile foarte frumoase),
Lacuna Coil (orice găseşti),
Lahannya (Shotgun Reality, 2007 of course, se pare că e anul albumelor bune),
Leandra (Metamorphine, 2008 - un album excelent cu voci feminine, de asemenea linia melodică e clară şi bine definită, un album lucrat!),
Leave's Eyes (Lovelorn, de asemenea recomand cu căldură),
Life's Decay (Szilentia, franceză, voce oarecum erotică, genul ăla de cântat şoptit... mă rog, I'm weird),
Macbeth (Superangelic Hate Bringers, 2007),
Mandrake (orice găseşti, dar vocea e cam metalică, nu cred că o să îţi placă),
Markize (Transparence, 2007),
Mirabilis (Sub Rosa, foarte lent, instrumentaţie minimalistă, voce feminină pregnantă),
Misericordia (Painful Dream, 2000 - copie oarecum nereuşită după Theatre of Tragedy, dar vocea feminină e de ascultat!),
Moon Far Away (Belovodie, 2005: FOARTE RECOMANDAT, sunt ruşi, cântă ceva nemaiîntâlnit, merită, recomand!),
Moonlight (orice album),
Moonshine (Eternal, 2008; nu, nu e vorba de băutura cu acelaşi nume, iar melodiile în Koreană sunt chiar de ascultat
).
Gata, ajunge deocamdată, am obosit... o să pun formaţiile de la N la Z altă dată
Ah, fiind greu şi naşpa să cauţi, găseşti şi asculţi toată nebunia asta de formaţii, dacă vrei o să mă apuc să pun un media streaming server online, să le verifici de la mine direct, să-ţi faci o idee.
Magica (mai alert, da' vocile, dom'le... plus că sunt românaşi de-ai noştri),
Liv Kristin (albumele solo),
Liva (mai ales De Insulis, din 2007),
Aghora (mai la limită, dar voci feminine, poate-poate îţi place),
Ataraxia (Kremasta Nera, 2007),
Atargatis (Wasteland - 2006),
Dark Princess (tot ce găseşti, ruşii ăştia sunt bestiali, bagă Evanescence la gunoi, recomandat!),
Atomica (Hilfe - 2007, tot ruşi, recomandat!),
Beyond the Forest (Beyond the Forest - 2008, ritm mai alert),
Camerata Mediolanense (albumul Campo di Marte, nu e rock, are şi ceva vocifeminine, dar trust me, e beton),
Citadel (Igra Sveta I Teni - 2008, tot ruşi, tot voci feminine de te dau pe spate!),
Daemonia Nymphe (Krataia Asterope - 2007, e mai mult instrumental cu cor de voci, dar merită încercat),
Delphian (Unravel, 2007: lent, voce feminină faină),
Die Verbanten Kinder Evas (nu ţin minte ce albume

Dol Ammad (Star Tales, 2004: coruri feminine de fundal, cu părţi electronice, un mix interesant, dar destul de rapid),
Domina Noctis (Nocturnalight, 2005, voce feminină plăcută),
Dying Tears (Spleen and Hope, 2003),
Echoes of Eternity (The Forgotten Goddess, mai spre Dream Theater ca stil, dar gagica face toţi banii),
Edenbridge (orice găseşti e nice!),
Eden's Curse (încearcă albumul self-titled, din 2007),
Eilera (Fusion, 2007), Elegeion (Through the Eyes of Regret, un Theatre of Tragedy mai lucrat),
Emilie Autumn (4 O'Clock, 2008, dar atenţie, e mai psihedelic, aşa; depinde foarte mult de gusturi dacă îţi place sau nu),
Eyes of Eden (Faith, 2007),
Fading Colors (I'm Scared Of, 2005),
Flowing Tears (toată discografia, dar depinde de tine dacă îţi place sau nu),
Imperia (Queen Of Light, 2007, stil mai rapid, mai alert),
Ivory Moon (Human Nature, 2007, de remarcat vocile foarte frumoase),
Lacuna Coil (orice găseşti),
Lahannya (Shotgun Reality, 2007 of course, se pare că e anul albumelor bune),
Leandra (Metamorphine, 2008 - un album excelent cu voci feminine, de asemenea linia melodică e clară şi bine definită, un album lucrat!),
Leave's Eyes (Lovelorn, de asemenea recomand cu căldură),
Life's Decay (Szilentia, franceză, voce oarecum erotică, genul ăla de cântat şoptit... mă rog, I'm weird),
Macbeth (Superangelic Hate Bringers, 2007),
Mandrake (orice găseşti, dar vocea e cam metalică, nu cred că o să îţi placă),
Markize (Transparence, 2007),
Mirabilis (Sub Rosa, foarte lent, instrumentaţie minimalistă, voce feminină pregnantă),
Misericordia (Painful Dream, 2000 - copie oarecum nereuşită după Theatre of Tragedy, dar vocea feminină e de ascultat!),
Moon Far Away (Belovodie, 2005: FOARTE RECOMANDAT, sunt ruşi, cântă ceva nemaiîntâlnit, merită, recomand!),
Moonlight (orice album),
Moonshine (Eternal, 2008; nu, nu e vorba de băutura cu acelaşi nume, iar melodiile în Koreană sunt chiar de ascultat

Gata, ajunge deocamdată, am obosit... o să pun formaţiile de la N la Z altă dată

Ah, fiind greu şi naşpa să cauţi, găseşti şi asculţi toată nebunia asta de formaţii, dacă vrei o să mă apuc să pun un media streaming server online, să le verifici de la mine direct, să-ţi faci o idee.