Eu m-am jucat Oblivion un pic.
Ce nu mi-a placut:
- Grafica slaba. Slaba rau de tot as putea spune. (Sau asa o vad eu dupa ce am jucat Far Cry.) Texturi spalacite, pietre din doar cateva poligoane si alea mari, n-am vazut efecte faine pana acum in afara de foc care arata cat de cat realist.
- Nu pot tine si sabia si faclia simultan in mana (de parca as avea o singura mana).
- Nu exista descrieri pentru obiectele din inventar
- Pasii mei proprii se aud cand pe stanga cand pe dreapta dupa cum fac sidestep.
- Latenta imensa. Nu e din cauza framerate-ului ci pur si simplu are latenta. Pana ochesc inamicul deja ajunge langa mine.
- Viteza mouse-ului e reglabila in joc dar nu si in meniuri. Daca deschid un cufar si vreau sa apas "Take all" trebuie sa parcurg mousepad-ul de la un colt la celalalt.
- As fi preferat o perspectiva mai larga. Nu vad destul in lateral. Tot timpul trebuie sa ma uit in stanga si-n dreapta.
Ce mi-a placut:
- Pot sa-mi fac o clasa "custom" daca nu-mi place nici una din cele "preset". Si mi-am facut.
Si am avut si de unde alege.
- E first-person. Spre deosebire de NeverWinter Nights, aici vad pe unde merg (in cea mai mare parte a timpului).
- Cat am jucat nu m-am plictisit. Povestea e faina pana acum.
- Arme variate, armuri variate, obiecte variate.