Lego Star Wars II: The Original Trilogy - insanely fun
Mie unul nu mi s-a intamplat niciodata dupa o repriza de NFS sa ma simt mai "dotat" din punctul de vedere al reflexelor. Adica nu mi s-a intamplat sa scap o farfurie si sa o prind pana sa se sparga. Sau sa ma uit pe o pagina a unei carti si sa retin ceva. In schimb dupa un Empire Earth chiar am simtit o mica diferenta, in prima instanta chiar notabila in capacitatea mea de organizare. Aveam reflexul de a-mi aranja caietele pe birou, chiar daca nu ma deranja cu nimic felul in care erau asezate. Sau acela de a gandi algoritmic orice activitate, indiferent cat de banala, si de a urma pasii cu o promptitudine sporita. Spre exemplu, timpul in care faceam o omleta scadea considerabil dupa o repriza de Empire Earth, ceea ce este un progres considerabil in comparatie cu cel de dupa NFS. Singurul reflex pe care mi l-a antrenat NFS-ul se aplica la acelasi joc, in sensul ca joc NFS la fel de bine chiar si dupa 6 luni.Originally posted by hulubei
Adevărate, NFS este genul de joc ce-ţi formează şi antrenează reflexele, reacţie rapidă, puţină memorie vizuală pe când EE te determină să înveţi să-ţi calculezi mişcările bine. Poate nu la fel de calculat precum un Heroes3 dar în mod clar mai dinamic.
Originally posted by Cosmin_C
Empire Earth l-am jucat destul de mult dar nu m-a atras in mod deosebit, nici macar la multiplayer. A mers bine o luna-doua dar nu a rezistat pe termen lung, ca alte jocuri pe care le mai joc si dupa ani buni de zile de la aparitie. Bine, cred ca stiu de ce nu a rezistat, motivul e simplu... am o mai veche obsesie pentru Age of Empires 2
Trebuie să joci un joc cu farfurii şi se aranjează.Originally posted by pantera
Mie unul nu mi s-a intamplat niciodata dupa o repriza de NFS sa ma simt mai "dotat" din punctul de vedere al reflexelor. Adica nu mi s-a intamplat sa scap o farfurie si sa o prind pana sa se sparga.
Nu am acordat 10 ore pe zi nici unui joc pana acum. Si daca a fost o zi in care sa fac o exceptie, cu siguranta au urmat alte 2-3 in care am uitat complet de el.Originally posted by hulubei
observând că nu-i pot acorda poate şi zece ore pe zi timp de săptămâni întregi.
Originally posted by Scytale
pantera ai incercat Empire Earth 2?
Stiu ca am mai lansat provocari sa ne strangem la diverse joace, dar poate facem un thread unde sa listam fiecare ce acces la net are (si prin cine) astfel incat sa vedem cat de fezabil e un EE, un Starcraft, etc.
Ma gandesc ca daca avem jocurile full putem folosi serviciile online... deja nu mai e asa mare scofala sa dai 50 RON pe un SC sau un EE ca sa ai acces la comunitate, servere etc. Desi nu stiu daca exista servere de EE pe care sa le putem folosi in Romania.Originally posted by pantera
O idee super tare! Sincer sa fiu nu am mai jucat on-line pana acum, deci habar n-am cum se face. Sa inteleg ca ai nevoie de jocul original? Nu stiu nici macar cum pot sa cumpar un joc de pe gameshop (cum se face livrarea, care sunt conditiile vanzarii etc.), pentru ca niciodata nu m-am incumetat sa cumpar ceva de pe net.
EE2 pare mai bun din cauza graficii de noua generatie, plus cateva inovatii interesante la capitolul gameplay. Insa la vremea mea jucam EE1, cu ala mi-am pierdut timpul, EE2 n-am jucat decat ca sa vad cum e. In plus, EE2 e destul de pretentios la capitolul resurse spre deosebire de predecesorul sau, si mai complicat - deci daca e sa organizam un multiplayer cred ca EE1 ar fi mai potrivit.[later edit] Doar din curiozitate: Scytale, care ti s-a parut mai bun, EE1 sau EE2?
Originally posted by pantera
Sunt foarte curios de NFS - Carbon. A auzit cineva ceva de el. Stiu ca a fost lansat luna asta si ca a ajuns prin Romania (nu stiu prin ce metode dar stiu sigur ca a ajuns). A avut cineva sansa sa il joace? Am auzit ca are 10 Gb!
Abia astept sa pun mana pe el!