Motor de începător

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
8,220
Tu cu TDM-ul daca ai fi avut alte cauciucuri puteai merge de 2-3 ori mai repede, eu cu CBF-ul si cauciucuri de strada nu aveam cum. Incepatoarea avea un CBR si cauciucuri de strada, putea sa aibe si mama experientei ca tot la fel mergea, daca nu derapa dadea cu cadrul de pamant.

Stiu ca am prins ploaie acolo de cateva ori, dar jos in Sinaia era intotdeauna uscat. Nu imi amintesc sa fi prins vreodata ploaie intre Moroieni si cabana, doar la cabana sau de acolo in sus spre Piatra Arsa. Cred ca nu am mai fost din 2012 pe-acolo, de cand era incepator colegul cu care am facut turele prin Europa.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
8,220
Ieri am castigat o stima deosebita pentru cauciucurile no-name tailandeze de 40-50$ perechea cu care a echipat Honda motocicleta. Fata de un set nou de Mitas de aproape 200$ pe cealalta motocicleta cu care am facut traseul, am fost la 80-90% din performanta, am urcat aceleasi pante, am trecut prin aceleasi noroaie (corectie: 2 balti in plus, neintentionate, inclusiv una in care am reusit sa ma opresc inopinat), am mers cu aproximativ aceeasi viteza pe iarba, pietre, pietris, forestiere sau noroi si ceva mai tare pe asfalt. Din pacate camera montata pe bord a inregistrat toate vibratiile si socurile aferente, ceea ce face imaginea foarte greu de urmarit, ca altfel incarcam o bucata cu peisajele si traseele din zona.
 
Top Bottom