După cum spuneam, ar trebui să includem și emergency flares să știe unde să aterizeze elicopterul SMURD.Cred ca legea e facuta ca sa includa si drumurile cu o singura banda in ambele sensuri sau cat mai multe situatii posibile.
Apropos de ce spune puterfixer am întâlnit deranjant de multe persoane în România care îmi explicau cum ar extrage oameni dintr-o mașină avariată/răsturnată "să nu explodeze". Evident metodologia era absolut imbecilă și sunt convins că puși într-o situație de genul ar lăsa mulți oameni paralizați - ceea ce n-ar fi cazul dacă ar chema ambulanța ca orice om normal, mașinile nu explodează deloc așa ușor ca în filme. La fel cum sunt și americani care-și burdușesc dulapul cu arme în ideea schizoidă că s-ar lua la trântă cu guvernul și armata "dacă trebuie" avem și românii "bine intenționați" care te pot omorî cu zile sau te pot lăsa într-o stare vegetativă sau paraplegic pentru că deși au zero training de medicină de urgență și de extras oameni din vehicule ei tot încearcă. Ca să se simtă și ei eroi. Și să nu explodeze mașina