Întrebări pe care ni le punem de mult

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Cat de precis si de fiabil poate fi un voltmetru de genul asta? De ceva vreme ma tot gandesc sa pun unul pe moto (am ceva consumatori in plus fata de fabrica si alternatoarele compacte nu sunt tocmai puternice) si m-ar fi interesat o priza de bricheta rezistenta la apa (gen, dar de calitate mai buna) cu voltmetru integrat, dar chiar nu gasesc asa ceva.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Nu, aveam un FZ6 cu faza scurta pornita pe ambele faruri si culmea ca era pe instalatia proiectata de Yamaha, dar pe care au busit-o mecanicii cand au inlocuit cadrul de bord si in timp a inceput sa faca scurt la masa - nu complet ca sa sara siguranta si sa ma prind repede ce nu e in regula, ci doar cat sa aibe un consum din ce in ce mai mare si sa descarce bateria. Trebuie sa inlocuiesc cablul respectiv si o sa am din nou doua faruri pe scurta, necesitate recunoscuta si de dealer.

Culmea, chiar si mecanicii de la dealer au fost convinsi ca acel cablu e montat de fabrica atat dupa aspect cat si dupa potrivirea perfecta: matisat, mufat, mufe originale cuplate in instalatia originala.
 

Quark

zis şi Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Location
the past.
Unde merg eu iarna (la Olanesti) in respectiva aripa a pensiunii, incalzirea se face cu invertoare Mitsubishi. Am testat personal pana pe la -14 grade si merge absolut OK.
Revin cu precizari: este a treia iarna in care m-am incalzit cu invertoarele alea. Treaba sta cam asa: daca in primii doi ani totul a fost absolut OK, iata ca deja e nevoie de refill cu freon, aparatele facand cu greu fata la -7 grade (am avut 23 de grade in camera). :frown: Desigur vina este a celor care le-au instalat (montat), nu a aparatelor in sine.
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Location
Dream Theater
Eu am un termometru care-mi zice si umiditatea asa ca pot vedea cat de mult conteaza acest aspect la feeling. In ultimele zile a fost umiditate foarte scazuta (d-aia v-ati trezit cu mucoasele inflamate si ati crezut ca ati racit :biggrin: ) si dimineata am avut cam 25-26 de grade in camera fara sa ma deranjeze. Cand e umiditate mare si 20 de grade mi se pare mult...
 

Quark

zis şi Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Location
the past.
@Miahi: cred ca lipseste scala pt. umiditate, la 25% ti se lipesc amigdalele (cred...). :biggrin:

@Cosmin_C: ai grija ca boxele sunt optimizate numai pt. 25 grade Celsius si 50% umiditate, adica o viteza a sunetului in aer de 347 m/s. Altfel nu functioneaza in parametri. :goofy:
 

IceCub

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jun 27, 2005
Location
/dev/urandom
Un amic a gasit un iPhone 5 intr-un parc de distractii prin tari straine. Din ce mi-a spus, se pare ca telefonul are parola pe screenlock. Intrebarea este: are rost sa se chinuie cu el sau nu? Din cate stiu, iPhone-urile pot fi bagate intr-un fel de blacklist & stuff...
 
Top Bottom