Întrebări pe care ni le punem de mult

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Bucuresti
Referitor la "de ce tableta si nu telefonul?" - pentru ca tableta e mult mai comoda la citit si vazut imagini din cauza ecranului mai mare.
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Location
Dream Theater
Nu, e de la tine. Incearca si alt browser, ultima oara cand am patit asa ceva (pe youtube) a trebuit sa dezinstalez si reinstalez Firefox de la zero.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Yahoo mail suge cu poftă, ultima chestie e interfața aia lugubru de încărcată ce dă de fiecare dată avertisment să folosesc unul din cele două browsere agreate de ei și neagreate de mine, și apoi mă tot invită să customizez tema. De parcă intru pe mail ca să văd culori, nu să văd ce am mai primit. Se apropie rapid ziua când voi muta mailurile importante și voi închide contul ăla. Enough crap.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Location
NL
La mine nici nu mai merge cu Opera de vreo cateva zile, nu mai face redirect de la notice-ul ala sa aleg un browser. Eu deja am trecut pe mail server personal, il mai tin ca mai am conturi pe cine stie unde pe el, dar a ajuns la stadiul de bullshit total.
 

ursamajor

Doubting Thomas
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
Ciudat, am reinstalat Firefox, am pus Opera next, apoi Chrome, pe rând, fiindcă nu mere cu niciunul cu redirect din Yahoo Messenger. Cu IE a mers, dar numai logare directă pe mail yahoo... wtf? O fi totuşi de la ei... zic şi eu.
 

IceCub

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jun 27, 2005
Location
/dev/urandom
Voi cei care aveți tablete la ce le folosiți? Sau le aveți aruncate prin vre-un dulap unde adună praf?
Well shit... de dimineata voiam sa scriu ca nu mai am nevoie de un accesoriu pentru buda, dar intre timp am gasit pe Okazii un Nexus 7 32GB ver. 2012, fara 3G, la pret bun si nu m-am putut abtine...
 

chrisTian

Membru
Joined
Jan 6, 2006
Location
darkness
Referitor la PS3, am citit pe site-ul Sony (american) si am vazut ca nu e asa mare stresul cu schimbatul hdd-ului, dupa cum credeam initial. Mea culpa.
Un singur avantaj il vad daca as pune un ssd in consola - ar fi (mereu?) rece. Dezavantajul urias este spatiul disponibil, foarte limitat.
Legat de cometa - fuck it. Mint astia pe utube la greu despre ea.
// (inca) nu sunt sub medicatie.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Un SSD în PS3 nu te ajută cu nimic. Eu am schimbat HDDul de 60GB cu unul de 500GB 7200RPM, dar cam atât. Sincer, nici de asta nu este nevoie. Temperaturile sunt tot mari, fie HDD, fie SSD, iar diferența de viteză este infimă.
 
Top Bottom