Întrebări pe care ni le punem de mult

takeda

not human
Intrebari pe care ni le punem de mult

Pai da, un topic din asta trebuie sa existe.

Intrebarea zilei: de ce cand trece un alai de masini cu un mort, claxoneaza toate mai rau ca atunci cand asteapta la un semafor? E vreo incercare de resuscitare, e un semnal "atentie e ultima ocazie sa-l injurati, rulam incet ca sa aiba toata lumea timp"?. Sau e vreo traditie de care nu stiu?
 
Este un obicei al "ultimului drum", asa cum masinile care trec pe langa coloana aprind farurile. Stai linistit, probabil si tu vei avea parte de acest ritual :smile:.

P.S. chiar acum se aud niste claxoane...
 
Cat de bogat o sa fiu peste 2 ani? :biggrin: Asta ma roade de cateva luni...
 
Pentru că nu le plac non-creştinilor. Să vezi tu şuruburile în semilună... :biggrin:
 
Mda, nimeni nu a ştiut să-mi răspundă la întrebarea aia, Popetes. Poate e vreun isteţ pe aici care sa ne lumineze şi pe noi... :tongue:
 
Ce întrebări stupide puneţi...

Eu mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă lui Adam nu i-ar fi plăcut de Eva. :biggrin:
 
Mai făcea Dumnezeu încă un Adam şi azi i-am fi prigonit pe heterosexuali. :biggrin:
 
Originally posted by creizi
Este un obicei al "ultimului drum", asa cum masinile care trec pe langa coloana aprind farurile.
Cum poate fi obicei / tradiţie dacă implică claxoane şi faruri aprinse? In secolele trecute ce făceau? Işi trăgeau caii de la căruţă de coadă până nechezau şi aprindeau făclii? :biggrin:

Intrebare nouă: sunt românii din ce în ce mai nefericiţi şi scârbiţi de România sau întalnesc eu din întamplare din ce în ce mai mulţi? Scârba mea faţă de ţară mă face să-i observ doar pe ceilalţi scârbiţi sau nefericirea chiar e în creştere?
 
Azazel: in momentul in care ai un Mercedes, pe strada vei vedea toate Mercedesurile care trec pe langa tine si vei observa ca masina ta nu mai este ceva "rar". La fel si cu o pieptanatura, un tricou, s.a.m.d. Psihologia umana.
Cum poate fi obicei / tradiţie dacă implică claxoane şi faruri aprinse? In secolele trecute ce făceau? Işi trăgeau caii de la căruţă de coadă până nechezau şi aprindeau făclii?
Din cate stiam, trasurile/carutele aveau felinare :tongue: .
 
Back
Top