Întrebări pe care ni le punem de mult

takeda

not human
Joined
Oct 11, 2003
Intrebari pe care ni le punem de mult

Pai da, un topic din asta trebuie sa existe.

Intrebarea zilei: de ce cand trece un alai de masini cu un mort, claxoneaza toate mai rau ca atunci cand asteapta la un semafor? E vreo incercare de resuscitare, e un semnal "atentie e ultima ocazie sa-l injurati, rulam incet ca sa aiba toata lumea timp"?. Sau e vreo traditie de care nu stiu?
 

creizi

embedded intelligence
Joined
Oct 14, 2003
Location
in dă big deşert
Este un obicei al "ultimului drum", asa cum masinile care trec pe langa coloana aprind farurile. Stai linistit, probabil si tu vei avea parte de acest ritual :smile:.

P.S. chiar acum se aud niste claxoane...
 

L

factorul uman
Joined
Oct 11, 2003
Cat de bogat o sa fiu peste 2 ani? :biggrin: Asta ma roade de cateva luni...
 

Wolfie

ulf de mare
Joined
Oct 12, 2003
Location
Constanţa
Mda, nimeni nu a ştiut să-mi răspundă la întrebarea aia, Popetes. Poate e vreun isteţ pe aici care sa ne lumineze şi pe noi... :tongue:
 

takeda

not human
Joined
Oct 11, 2003
A explicat cineva in topicul de pe price, pe prima pagina. Pacat ca nu l-am importat aici, sunt rezolvate multe framantari acolo. :biggrin:
 

Rabbit

Nebun
Joined
Oct 10, 2003
Location
Bucureşti
Ce întrebări stupide puneţi...

Eu mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă lui Adam nu i-ar fi plăcut de Eva. :biggrin:
 

Azazel

Barbar
Joined
Nov 26, 2003
Originally posted by creizi
Este un obicei al "ultimului drum", asa cum masinile care trec pe langa coloana aprind farurile.
Cum poate fi obicei / tradiţie dacă implică claxoane şi faruri aprinse? In secolele trecute ce făceau? Işi trăgeau caii de la căruţă de coadă până nechezau şi aprindeau făclii? :biggrin:

Intrebare nouă: sunt românii din ce în ce mai nefericiţi şi scârbiţi de România sau întalnesc eu din întamplare din ce în ce mai mulţi? Scârba mea faţă de ţară mă face să-i observ doar pe ceilalţi scârbiţi sau nefericirea chiar e în creştere?
 

creizi

embedded intelligence
Joined
Oct 14, 2003
Location
in dă big deşert
Azazel: in momentul in care ai un Mercedes, pe strada vei vedea toate Mercedesurile care trec pe langa tine si vei observa ca masina ta nu mai este ceva "rar". La fel si cu o pieptanatura, un tricou, s.a.m.d. Psihologia umana.
Cum poate fi obicei / tradiţie dacă implică claxoane şi faruri aprinse? In secolele trecute ce făceau? Işi trăgeau caii de la căruţă de coadă până nechezau şi aprindeau făclii?
Din cate stiam, trasurile/carutele aveau felinare :tongue: .
 
Top Bottom