Întrebări pe care ni le punem de mult

Gabriela

Dominion
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2005
Location
Wonderland
Thanks again, dar... nu m-am descurcat. :smile: N-am reușit să apelez 0 de nicăieri, deși am stat să ascult nșpe meniuri și submeniuri până la final, când îmi zicea că opțiunea aleasă nu e validă (când nu apăsam nimic). Le-am trimis un mail prin formularul de asistență de pe site să mă plâng că nu pot dezactiva o drăcie, am încercat toate cele, să mi-o dezactiveze ei. Dacă tot nu se poate, o mă plimb până la o reprezentanță. Mi-am încărcat factura destul cât să nu mai vreau costuri adiționale. :biggrin:
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Bucuresti
Ultima oara cand am reusit sa vorbesc cu un operator la *222 (acum ~o luna) a fost in meniul cu detalii despre factura. Acolo ai optiunea pe 0 sau pe 9, nu mai tin minte, dar daca nu au schimbat ceva intre timp este sigur acolo.

Edit: testat acum --> suni, alegi romana (1), mergi pe factura (1) apoi iar factura (1) si acolo asculta ce iti spune, pe 9 sau pe 0 e operatorul.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Location
NL
Am găsit (nu eu, alții, eu de la alții :biggrin:) acum ceva vreme un site care salva o pagina de la o adresa web. Ideea era că primeai link și pagina rămânea savată în ideea de a păstra versiunea de la data X - data la care salvai de fapt. Dar nu mai găsesc site-ul ăla, poate îl știți voi.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Location
NL
Am dat și eu peste asta dar nu-mi dau seama cum salvez o pagină.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Location
NL
Nu asta caut eu. Făcea un fel de print la pagina de la link-ul dat. Dacă mâine pagina se schimba el avea vechea versiune salvată și puteam face alt print, astfel aveam cele două versiuni. Dar păstra doar pagina dată, nu tot site-ul de la link cum face Internet Archive.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Location
NL
Nu. Nu caut să fac un website copy ci doar să salvez undeva pagina de la link-ul dat. Era o aplicație care făcea asta, îi dădeam link-ul și-mi salva pagina. Pagina aia putea fi acceastă online o vreme (nu mai știu dacă avea vreo limită de timp după care se ștergea automat). E ca și cum aș salva local cu Save as webpage, doar că aici îmi salva online pe serverul lor și-mi genera un link unde puteam vedea pagina aia, chiar dacă site-ul sursă se schimba între timp.
Era utilă fiindcă puteam vedea versiuni anterioare ale unui site care este actualizat destul de des.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Location
NL
Nu prea. O să mai sap poate reușesc să găsesc ceva funcțional.

js.jpg
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Există vreo șansă să am 3 desktopuri diferite pe GTX560Ti? Țin minte foarte clar că am reușit odată, dar abia acum mi-a ajuns al treilea monitor și din ce văd pe forumuri nu poate "duce" decât 2 monitoare odată, which is retarded. Halp please.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Desktop-uri diferite înseamnă extended desktop, wallpapere diferite sau desktop-uri virtuale (gen linux)?
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
In afara de AMD Evergreen nu stiu nici o placa video uzuala sa poata scoate simultan pe 3 monitoare chiar daca are suficiente mufe, nu au decat maxim 2 active in orice moment.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
I don't get it... Extended desktop e funcționalitate Windows și ar trebui să meargă indiferent de combinația de plăci grafice folosite. Cel puțin eu am putut combina o placă on-board cu una discretă (de la care am folosit doar una din cele 2 ieșiri DVI).

Vezi setările din Control Panel > Display > Screen Resolution, fă click pe Detect dacă nu îți arată toate monitoarele conectate. Apoi poți face click pe Identify ca să le vezi numerotate, și în cele din urmă să le setezi rezoluțiile și să le aranjezi cu drag&drop.

Vezi și articolul ăsta de pe LifeHacker: http://lifehacker.com/5526025/make-the-most-of-your-multiple-monitors-in-windows-7
 
Top Bottom