Întrebări pe care ni le punem de mult

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by takeda, Mar 9, 2004.

 1. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

 2. Gabriela

  Gabriela Dominion Sugar daddy

  Thanks again, dar... nu m-am descurcat. :smile: N-am reușit să apelez 0 de nicăieri, deși am stat să ascult nșpe meniuri și submeniuri până la final, când îmi zicea că opțiunea aleasă nu e validă (când nu apăsam nimic). Le-am trimis un mail prin formularul de asistență de pe site să mă plâng că nu pot dezactiva o drăcie, am încercat toate cele, să mi-o dezactiveze ei. Dacă tot nu se poate, o mă plimb până la o reprezentanță. Mi-am încărcat factura destul cât să nu mai vreau costuri adiționale. :biggrin:
   
 3. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  Ultima oara cand am reusit sa vorbesc cu un operator la *222 (acum ~o luna) a fost in meniul cu detalii despre factura. Acolo ai optiunea pe 0 sau pe 9, nu mai tin minte, dar daca nu au schimbat ceva intre timp este sigur acolo.

  Edit: testat acum --> suni, alegi romana (1), mergi pe factura (1) apoi iar factura (1) si acolo asculta ce iti spune, pe 9 sau pe 0 e operatorul.
   
 4. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Am găsit (nu eu, alții, eu de la alții :biggrin:) acum ceva vreme un site care salva o pagina de la o adresa web. Ideea era că primeai link și pagina rămânea savată în ideea de a păstra versiunea de la data X - data la care salvai de fapt. Dar nu mai găsesc site-ul ăla, poate îl știți voi.
   
 5. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

 6. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Am dat și eu peste asta dar nu-mi dau seama cum salvez o pagină.
   
 7. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

 8. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Nu asta caut eu. Făcea un fel de print la pagina de la link-ul dat. Dacă mâine pagina se schimba el avea vechea versiune salvată și puteam face alt print, astfel aveam cele două versiuni. Dar păstra doar pagina dată, nu tot site-ul de la link cum face Internet Archive.
   
 9. _~_

  _~_ Membru

  wget/curl.
   
 10. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

 11. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Nu. Nu caut să fac un website copy ci doar să salvez undeva pagina de la link-ul dat. Era o aplicație care făcea asta, îi dădeam link-ul și-mi salva pagina. Pagina aia putea fi acceastă online o vreme (nu mai știu dacă avea vreo limită de timp după care se ștergea automat). E ca și cum aș salva local cu Save as webpage, doar că aici îmi salva online pe serverul lor și-mi genera un link unde puteam vedea pagina aia, chiar dacă site-ul sursă se schimba între timp.
  Era utilă fiindcă puteam vedea versiuni anterioare ale unui site care este actualizat destul de des.
   
 12. termita

  termita Membru Senior

 13. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Nu prea. O să mai sap poate reușesc să găsesc ceva funcțional.

  js.jpg
   
 14. Spawn

  Spawn Membru Senior

  pdf convert?...
   
 15. IceCub

  IceCub Membru Senior Sugar daddy

  Internet Explorer -> Save As -> *.mht ???
   
 16. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Există vreo șansă să am 3 desktopuri diferite pe GTX560Ti? Țin minte foarte clar că am reușit odată, dar abia acum mi-a ajuns al treilea monitor și din ce văd pe forumuri nu poate "duce" decât 2 monitoare odată, which is retarded. Halp please.
   
 17. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Desktop-uri diferite înseamnă extended desktop, wallpapere diferite sau desktop-uri virtuale (gen linux)?
   
 18. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Extended desktop evident.
   
 19. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  In afara de AMD Evergreen nu stiu nici o placa video uzuala sa poata scoate simultan pe 3 monitoare chiar daca are suficiente mufe, nu au decat maxim 2 active in orice moment.
   
 20. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  I don't get it... Extended desktop e funcționalitate Windows și ar trebui să meargă indiferent de combinația de plăci grafice folosite. Cel puțin eu am putut combina o placă on-board cu una discretă (de la care am folosit doar una din cele 2 ieșiri DVI).

  Vezi setările din Control Panel > Display > Screen Resolution, fă click pe Detect dacă nu îți arată toate monitoarele conectate. Apoi poți face click pe Identify ca să le vezi numerotate, și în cele din urmă să le setezi rezoluțiile și să le aranjezi cu drag&drop.

  Vezi și articolul ăsta de pe LifeHacker: http://lifehacker.com/5526025/make-the-most-of-your-multiple-monitors-in-windows-7
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice