Mai mult de 12 ore și tot nu s-a rezolvat
Mâine trebuie să-i sun.

Eu am ramas odata fara net cateva zile dintr-un motiv asemanator. Am scos cablul fara sa dau disconnect si l-am bagat in alt calculator si am incercat sa ma conectez. Nu mi-a mers, asa ca am incercat din nou de pe primul calculator si nu mi-a mai mers nici de pe ala. Si m-au tinut asa cateva zile. Mi-au facut user nou, dar nici cu ala nu mi-a mers, iar, in final, am revenit la userul si parola originale. Nu stiu de la ce a fost, dar ar fi aiurea sa tina minte MAC-ul. Mai degraba a fost problema la reconectare pe motiv ca a ramas "agatat" user-ul, dar si ala expira dupa un timeout (LCP echo request-urile vad ca sunt la 30 de secunde, iar dupa 3 miss-uri, ar trebui sa cada sesiunea ppp). Probabil s-a fi dat ceva peste cap la ei in serverul de autentificare...Din cate stiu eu, MAC-ul e inregistrat la ei. Nu e o problema daca te deconectezi si apoi te conectezi cu alt MAC, doar daca ramai conectat si incerci de pe o alta placa de retea te blocheaza. Cum isi dau seama ca e un router in fata? Pe baza OUI sau de la conexiunile deschise?
Intrebarea mea vine acum: americanii sunt foarte exigenti la incaltaminte? Sunt obisnuiti cu incaltaminte de extrem de buna calitate la care noi in Europa de Est nici nu visam? Sau doar am sansa sa iau o pereche de ghete la 65$ (la solduri) care sa ma tina 3 luni si inca dupa prima purtare sa aiba cute ca niste incaltari de calitate proasta si pentru .ro?
...fiindcă românii au tot pus botu' la ţoale şi încălţăminte "de firmă", scumpe, cumpărate, în mare majoritate, cu bani nemunciţi.
Eu nu prea as pune egal intre bani si fite. Crezi ca toata fauna aia de Mall are buzunarul doldora de bani? Sparg alocatia pe toate "smecheriile" fitoase apoi se duc acasa si mananca paine cu mustar ca doar de asta mai au bani.Fals. În mare parte, că băieţi deştepţi nu sunt chiar aşa de mulţi, puţini dar avuţi. Şi când ai bani de ce să nu ai şi fiţe?