Întrebări pe care ni le punem de mult

unic

Membru Senior
Eu am purtat un Casio Tough solar o bună perioadă de vreme, dar acumulatorul s-a dus până la urmă, am încercat la un moment dat să găsesc, nu a reuşit, aşa că l-am pus în sertar. Acum mă reobişnuiesc să port ceas, pentru că am primit cadou un Swatch Irony. Încă mai am uneori reflexul să scot telefonul să văd cât e ceasul, dar îmi trece.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Ce nu mi-a plăcut la un Irony a fost că după vreo 2 ani a început să ruginească pe dedesubt. Transpiraţie acidă, ce să mai. Ceasul meu are vreo 3 ani, până acum e ok (baterie H vara, M iarna).
 

radul

Membru Senior
Probabil era vreo replica. :smile:

Eu am 2 bucati Irony de foarte multi ani si n-au nici cel mai mic semn de rugina /cocleala. Unul din ele l-am primit cadou, are oarecum valoare sentimentala, s-a stricat recent, stiti cumva vreun service Swatch prin zona?
 
Last edited:

JustIn

Membru Senior
Eu am transpiratia acida or smth, toate ceasurile se rod pe spate. In plus imi distrugeau camasile si puloverele la maneca stanga, deci am zis pas, desi recunosc ca "dadea" bine la un costum... :smile:
 

Quark

Zis și Brucan
Eu zic sa-ti cumperi totusi un ceas serios. Bine, asta daca nu cumva transpiri apa regala (HCl + H2So4 - nu mai stiu exact proportiile). :biggrin:
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Uşi interioare de calitate? Uşile care au venit cu apartamentul :smile:D) sunt de toată jena.


PS: şi rapid, îmi cam tre' montate până sâmbătă.
 

Spawn

Membru Senior
De unde 3.5" la HDD-uri? Lăţimea? Tocmai am măsurat, e 10cm adică ~3.9". Diametrul platanelor? Am unele de la un IDE mai vechi, 9.3cm adică 3.7". Să fi fost mai mici pe vremea când a apărut termenul?
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Termenul e voarte vechi, de pe vremea dischetelor. Un HDD de 3.5" are aceeasi marime cu o unitate floppy pentru dischete de 3.5". Normal ca floppy-ul era mai mare de 3.5" ca sa poata incape discheta inauntru (cam 4").

La HDD-urile de 2.5" au folosit acelasi stil, chiar daca nu exista floppy de 2.5", hdd-ul are 2.7" or so.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Doar mie-mi merge netul parţial prin RDS, de pe la amiază când a fost picat de tot? Unele site-uri merg, altele cu întreruperi, altele deloc.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Pe UPC îmi merge ca naiba pe extern de vreo 2-3 săptămâni. Pe Clicknet merge mai încet (abonament mai mic), dar constant. Nu mă mai aștept la nimic bun :frown:
 

burebista

Manic Miner
Inseamna ca io tre' sa le dau acatiste la UPC-istii mei. N-am avut niciodata probleme de genul asta. Sau ma rog daca au fost intra in categoria incidente minore si uitabile. :smile:
 
Top