Pai unii se axeaza pe utilitate, altii pe elegantaAsta se întâmplă când oamenii confundă utilitatea cu moda
[...]
plus că nu e deloc elegant.
Ba da, chiar dacă e prin lipsă. Vezi ce e pe piață pe post de "adidași", majoritatea modelelor arată înfiorător chiar dacă sunt de brand, cu greu găsești unii decenți. Prin comparație cu restul ajung să fie eleganțiNu cred că se poate vorbi despre eleganța unor adidași
Huo, eu ador să mă plimb prin magazine. Does that make me gay?Eu zic să schimbi prietena cât încă mai poți. O viață irosită în magazine e ceva deprimant![]()
Eleganța nu presupune* neapărat costum, există și eleganță în halat de baie, costum sport (fără D&G mare pe piept), chiar și business casual ca ținută de birou. În schimb niște "adidași" bronz de clopot cu dungi de NFS nu au cum să fie eleganți nici cu costumele de marțieni din filmele anilor '70.Nu, nu poţi purta adidaşi la costum dacă asta vroiai să spui prin "eleganţă". Într-adevăr, ce e acum prin magazinele de la noi...![]()
Nu, sunt foarte exigenți la raportul preț-calitate. Cumpără și ei încălțăminte de 25$, dar au pretenția ca cea de 100$ să îi țină de 3-4 ori mai mult sau să aibe alte features care să justifice prețul. Ca exemplu la ei se găsește o pereche de pantofi sport Nike ("adidași") la 25-30$ și atunci nu dau 60 pe una care se rupe în 2 luni. Cei de 25$ m-au ținut 2.5 ani până i-am băgat la mașina de spălat la 90 de grade și au ieșit pe componente, îți dai seama cam ce cerințe ai la unii de 65$.
Tot ca exemplu bocancii de piele de 90$ m-au ținut 3 ani de drumuri grele (moto) și acum arată un pic uzați pe-afară și impecabili pe interior în condițiile în care una din catarame (aluminiu) a polizat asfaltul.
La ei o pereche de Nike de 100$ e aproape de neconceput pentru gama consumer, la noi în Mall nu știu dacă găsești ceva mai ieftin. Noi suntem fraierii, nu au nimic special americaniiLa fel la pantaloni (20$ în medie o pereche de pantaloni buni), și alte haine (15$ o cămașă excelentă, 8$ una obișnuită).