Întrebări pe care ni le punem de mult

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by takeda, Mar 9, 2004.

 1. Spawn

  Spawn Membru Senior

  La Maxtor e in minute.
   
 2. JustIn

  JustIn Membru Senior

  M-am cam desumflat. Nu cred ca voi sti cat a mers acel hdd... F..ck Maxtor!
   
 3. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  LOL! Mai bine nu postai. Ti s-ar fi parut in continuare minunat. :smile:
   
 4. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Băi ăştia de prin Cluj, ştiţi ceva de nenii de aici? :tongue:
   
 5. unic

  unic Membru Senior Sugar daddy

  Eu am avut la un moment dat ceva legături cu Tipoholding (am publicat vreo două ziare studenţeşti la ei, acum ceva ani). Atunci erau tipi în regula, dar acum nu mai ştiu.
   
 6. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Am primit o propunere de publicare a muzicii mele de la un... tip, dar zice că nu e nevoie de contract and shit. Mie mi se pare dubios.
  Dar asta dă naştere la o idee, aş vrea să caut o casă de discuri (sau mai multe), poate ar fi interesaţi să îmi publice muzica. Numa' că nu ştiu cum să caut. SIngurii pe care îi ştiu sunt Cold Meat Industry...
   
 7. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Ce muzica nene?
   
 8. war4peace

  war4peace Membru Senior

 9. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  E o regula ca bluetooth-ul din telefoanele mobile sa fie clasa2 (acopera 10m) sau exista si mobile cu bluetooth clasa1 (100m)?
   
 10. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Nu prea scrie nimeni ce clasă e, deci 99% class 2.
   
 11. bogdan192

  bogdan192 Membru Senior

  Inainte sa fie scos pe piata orice device cu BT trebuie sa treaca niste certificari. Noi am avut niste probleme la device-uri cand am descoperit ca o componenta de pe placa ne facea conexiunea sa ramana activa peste 50 de metri (in mod normal trebuia sa cada la peste 10). Din cate stiu eu, pe telefoanele mobile sunt class 2 BT devices.
   
 12. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Ok, dau eu drumul la BT pe Bşackberry şi o colegă la BT pe Nokia, aceeaşi locaţie, juma' de metru distanţă. Eu prind 7 device-uri, ea 3. Asta înseamnă ceva?
  Cum pot afla reliably ce clasă e BT-ul de pe telefonul X sau cel de pe telefonul Y?
   
 13. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Reliably ar trebui să afli din documentele de aprobare FCC pentru device-ul respectiv, posibil pe undeva pe aici. Ei dau aprobări US pentru toate prostiile care folosesc radiofrecvențe. Teoretic ar trebui să existe ceva asemănător și în UE, da' n-am idee care sunt ăia.

  Diferențe între telefoane pot apărea și în funcție de implementare și antenă, nu sunt neapărat clase diferite dar pot avea emisie mai slabă sau să fie mai sensibile la interferențe, de exemplu. Clasele se dau după puterea de emisie, nu după range, iar unii preferă să scadă puterea ca să nu consume foarte mult.
   
 14. bogdan192

  bogdan192 Membru Senior

  Ce-ti arata tie telefonul in lista de device-uri are in cateva cazuri putin de a face cu ce gaseste componenta BT a telefonului. Stiu de exemplu ca la BlackBerry n-o sa-ti listeze un device care e deja in lista de pairing cand faci o cautare noua. La Nokii tine minte o lista de pairing (diferita de aia de paired devices) si poti sa-ti alegi din aia inainte sa faci cautarea efectiva. Cu mai toate telefoanele o sa ai probleme daca ai in incapere multe device-uri BT pornite. Unele or sa le vada pe toate, altele doar o parte. Asta tine mai putin de puterea BT device-ului cat de implementarea componentei BT in firmware-ul telefonului. Daca ei ii arata doar 3 device-uri la un search, do another si ai sanse mari sa le vezi pe toate. Daca nu apare unul, nokiile au un blacklist de device-uri BT si s-ar putea sa se afle in lista respectiva. Daca nu apar mai multe, turn OFF then ON the bluetooth on the phone. Daca nici asa nu merge, software reset la telefon. Daca nici asa nu le vede pe toate, firmware update la telefon.

  Unele device-uri bluetooth cand sunt in low power mode nu raspund la interogarile telefonului, altele stau in pairing mode doar o anumita durata de timp. Altele nu raspund la pairing requests cand sunt deja conectate. Cauze sunt multe ca sa nu-ti apara un device in lista de gasite la un search, si de putine ori are de-a face cu componenta hardware de BT de pe device.

  Ca sa raspund si la intrebarea ta, nu cred ca poti afla usor ce specificatii are componenta BT instalata pe telefonul tau. Link-ul asta te-ar putea ajuta.
   
 15. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Aşa, deci... help vă rog. Nu mai am Ati de ceva vreme, m-am pierdut.


  PS: urât mod la ataşamente în nou' vBull.
   

  Attached Files:

 16. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  Dezactiveaza "extend my desktop onto this monitor" si foloseste butoanele laptopului pentru a comuta de pe un ecran pe altul.
   
 17. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Omu' zice că dacă dezactivează "Extended etc" i se opreşte monitoru' şi că "butoane" are numai gen mail, blocat tastatura, etc.

  Vă fac legătura să vorbiţi? Io-s pastă. :biggrin:
   
 18. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  Atunci dezactiveaza Extended... si activeaza monitorul secundar folosind butonul rosu din colt de pe tab-ul Advanced -> Displays.
   
 19. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  S-a rezolvat. Pentru cei care se mai confrunta cu problema:
  Am creat profil pentru fiecare monitor si shortcut pt activarea profilului, apoi am constatat ca shortcut-urile specifice laptopurilor pentru schimbarea display-ului (Fn + numar) existau, dar nu erau marcate pe tastatura.
   
 20. jarod

  jarod Super Moderator Sugar daddy

  Luat și eu vineri. Doar că acum costă 8.99 respectiv 9.25 sticla. Am găsit (și luat) și alt sortiment (de mere) cu 16 lei de la raionul unde e berea.

  Deși l-am poziționat cât am putut de ferit în valiză (cu tot felul de haine în jurul lui), am avut ceva emoții cu transportul deoarece am văzut cum mânuiesc bagajele ăștia de pe aeroport și îmi era frică să nu se spargă sticlele. :smile:
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice