Ca tot vorbeati de o scadere a calitatii produselor actuale, mi se pare mie sau Gainward-urile au cam PALIT in calitate ?
Vad multe plangeri pe un forum legate de partea de alimentare a placii ce cedeaza cu degajare de fum. Pana recent Gainwardul era divizia de lux pt Palit. Au facut reduceri de calitate cumva sau userii actuali sunt prea nebuni dupa overclocking si le cam ard ?
Sunt pline forumurile, mai ales cele de magazine online, de overclockeri. De genul acelora care, cum au aflat ce e ăla multiplicator, și-au și overclockat procesorul. La voltaje umblă după valori extrase tot din folclorul forumistic. Ce contează că are pe procesor coolerul stoc?
Cam la fel e și la plăcile video. Pe partea de brand nu mă pronunț că nu știu, dar cu o/c-erii români, m-am lămurit.
Dacă se plânge cineva că a scos fum o placă fără gram de overclocking atunci ridici din sprâncene, dacă se plâng mai mulți îți pui întrebări mai serios, dacă iese fum prin creșterea frecvențelor de funcționare înseamnă că fizica funcționează și că plăcile alea nu au circuite de protecție și toleranțe prea mari.
Nu-i nici o problema cu cache-ul de pe server. In reteaua locala era un singur calculator care reusise sa-si actualizeze cache-ul, restul nu.
Abia acasa am observat treaba cu ipconfig /registerdns. Nu pot sa zic ca refresh-uieste cache-ul, mai degraba il goleste, ceea ce este destul pentru ceea ce vreau eu.
Inca o intrebare. Stiti cumva unde se poate seta intervalul de actualizare al cache-ului? Din ce am citit am inteles ca este vorba despre un interval de 24h.
whiskas la servici pe doua calculatoare comanda de care zici n-a avut nici un efect (e vorba despre Win XP HE), acasa (Win XP PE) merge. Nu am nici o explicatie de ce acasa a mers si la munca n-a mers.
OK, alta acum: existau pe vremuri (2003-2004) blank-uri CD-R care aveau partea inscripţionabilă colorată în negru. Am găsit unul astăzi, pe când făceam curat prin colecţie, şi am petrecut ore căutând pe net să văd dacă (mai) există aşa ceva. Se pare că sunt foarte rare, dar se mai găsesc pe ici-pe colo. Acuma, întrebarea este dacă există blank-uri DVD colorate cu negru. Căutarea a dat cu virgulă, am dat tot de inscriptoare, chiar după ce am filtrat tot ce mi-a trecut prin cap. Concluzia logică ar fi că nu există (nici nu ştiu dacă tehnologia permite inscripţionarea de DVD-uri negre), dar vreau să mă asigur, să scap de piticul ăsta de "what if?"
Am prins din zbor, dar nu mai știu de pe unde, că tehnologia de fabricație și modul de inscripționare, diferită de CD-uri, nu permite folosirea de culori, cu-atât mai puțin negrul.
CD-ROM-urile folosesc laser infraroșu. CD-ul poate să fie negru dar perfect reflectorizant pentru infraroșu. DVD-urile folosesc laser cu lumină vizibilă.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.