radul
Membru Senior
Eu nu fac deplasari lungi si nu mi s-a intamplat niciodata un necaz. Poate ca ma fereste de pene faptul ca am in permamenta cauciucurile umflate la presiunea maxima inscrisa pe anvelopa, nu stiu...
Insa chiar imi pun problema asta, ca ghinionul o sa ma loveasca si pe mine si as vrea sa stiu voi cum faceti?
Chiar carati cu voi pe munte/sosea, pe traseu in general, levierele, briceagul cu inbusuri, cele 2 camere, o anvelopa de rezerva, disc de ambreiaj cu placa de presiune si caldarusa cu nisip pentru eventuale incendii?
Daca da, cum? In rucsac? Vesta cu multe buzunare? Portbagaj pe bicileta?
Care este kitul minim de supravietuire pe care-l luati cu voi pe bicileta ?
Ce aveti de regula in portbagajul masinii?
Asta mi-aduce aminte de tata care-si prin anii '70 isi amenajase in vechea Dacie un mic atelier, care era de fapt un dulapior de lemn cu o gramada de piese schimb si alte SDVuri, frumos aranjate (pe categorii) in niste sertare numerotate.
Insa chiar imi pun problema asta, ca ghinionul o sa ma loveasca si pe mine si as vrea sa stiu voi cum faceti?
Chiar carati cu voi pe munte/sosea, pe traseu in general, levierele, briceagul cu inbusuri, cele 2 camere, o anvelopa de rezerva, disc de ambreiaj cu placa de presiune si caldarusa cu nisip pentru eventuale incendii?
Daca da, cum? In rucsac? Vesta cu multe buzunare? Portbagaj pe bicileta?
Care este kitul minim de supravietuire pe care-l luati cu voi pe bicileta ?
Ce aveti de regula in portbagajul masinii?
Asta mi-aduce aminte de tata care-si prin anii '70 isi amenajase in vechea Dacie un mic atelier, care era de fapt un dulapior de lemn cu o gramada de piese schimb si alte SDVuri, frumos aranjate (pe categorii) in niste sertare numerotate.