Wirespot, 29 nu are tourney, are alivio si nu incurca sh combinat cu nou cumparat.
L, o pipa confortabila e 80 de lei si e reglabila.L, vorbeste te rog frumos, eu nu ti am vorbit pe chineza. Auzi ce ma injura cu ftp, cu macro(u) peste oceanic, si alte chestii.
Adrian b1, 29 e mtb cu roti mari, o bicla de 28 e o bicla de touring, deci unghiuri complet diferite.Este o bicla serioasa pentru plimare, nu de concurs iar un mtb normal are tot 14 kg.Daca vrei discutam de mtb de 7,4 kile , sau full suspension de 160 de mm cu comanda pe ambele socuri sincronizat la 12 kg.Preturile sunt ...bune.Daca vrei in schimb ceva usor, poti gasi la mine asa: Scott scale redus de la 10.000 lei la 5.000 lei, cu reba sl si echipare x9, sau 29 de la santa cruz de carbon, echipare full xt, fox cu kashima de top, si alte bunataturi la 10.000 lei de la 18.000 lei.Sau cursiera de titan, sau alte jucarii,just ask>In ceea ce priveste accesorile am peste 100 de modele de sei, 40 de modele de mansoane, si tot asa.Ai de unde sa alegi.
Apropo, m au omorat astia pe facebook, m au tampit, sunt de 2 saptamani pe reteaua aceasta si nu mai rezist psihic.Ce sa fac?