spooky51
Obi-Wan Kenobi's cousin
Daca o iei pentu plimbari usoare la asfalt si offroad usor poti lua bicicleta din Decathlon lejer. Si eu mi-am luat un Neuzer Nelson cu 607 lei acum vreo 5 ani, cu echipare Shimano Tourney, si toti "profesionistii" m-au compatimit pentru alegerea facuta, insa dupa 5 ani de folosinta nu am schimbat decat lantul si pinioanele, pedalele, saua, doua seturi de anvelope si unul de saboti de frana. Bicicleta a vazut probabil vreo 10.000 km cel putin si merge foarte bine. Am mers cu ea si offroad, ce-i drept pe teren usor accidentat, drumuri de tara si forestiere. Pe offroad e mult mai incomoda decat una cu suspensie, insa la asfalt nu e nici o diferenta intre bicicleta mea si un MTB de 3000 lei.
Daca vrei ceva ce vei folosi ocazional, pentru ture usoare sau mers pana la serviciu, poti alege bicicleta Riverside fara probleme, ba chiar nu are rost sa cheltuiesti bani in plus pentru ceva mai performant. La o utilizare normala nu prea are ce sa se defecteze la ea, decat sa-i indoi jantele daca esti gras si nu sti sa urci o bordura fara sa faci pana. Chiar si franele sint ok, a mea are frane "Logan" si inca functioneaza bine dupa 5 ani de zile.
Daca vrei ceva ce vei folosi ocazional, pentru ture usoare sau mers pana la serviciu, poti alege bicicleta Riverside fara probleme, ba chiar nu are rost sa cheltuiesti bani in plus pentru ceva mai performant. La o utilizare normala nu prea are ce sa se defecteze la ea, decat sa-i indoi jantele daca esti gras si nu sti sa urci o bordura fara sa faci pana. Chiar si franele sint ok, a mea are frane "Logan" si inca functioneaza bine dupa 5 ani de zile.