Lipsa PDL-istului face articolul mai putin adevarat?
Exact! Avand ca tinta doar personaje din PSD si lipsa celorlalti oricare ar fi ei, face articolul mincinos, adevarul este trunchiat, iar perceptia cititorului indreptata intr-o anume directie, nu neaparat gresita, dar partial adevarata.
Pt mine partial adevarat = minciuna.
Si ma rog ce ar fi trebuit sa inteleg din articol?
Ca iarna de regula e frig? Ca toamna ploua? Ca-s drumurile proaste in Romania? Ca pleaca medicii, oamenii cu scoala, tinerii in general din varii motive? Ca apar curve la TV? Astea-s adevaruri axiomatice.
Dar cand incepi cu cuvinte ca sadly, sense of hopelessness, angry, upset, disappointed, publicly humiliated for having expressed a political opinion si dupa aia fleosc ii trantesti
nominal pe Sova, Ponta, Andronescu, guvern actual, e de la sine inteles ca un australian care citeste articolul, asociaza cuvintele alea triste cu cei mai sus mentionati.
Nu mai zic ca faza publicly humiliated e chiar o gogomanie. De unde si pana unde? Ca s-au gasit 2 dobitoci (Badea si Ciutacu - cine-s astia ??) sa comenteze pe twiter asta e umilinta publica? Unde e umilinta? De cand postarea pe o retea oarecare a 2 duzi cu ceva notorietate, umileste public un medaliat cu aur olimpic?
Eu chiar am citit articolul cu mare atentie si imi mentin parerea - nu e analiza politica si nu e sociologie, e un amestec pe care asa cum a zis si
Foxter (merci, perfect sintetizat in postul anterior) il suspicionez ca fiind scris la comanda.