bonko
Membru Senior
Ce-i aia mac?Că nu are toată lumea mac.

Ce-i aia mac?Că nu are toată lumea mac.
Păi cam asta e browser share, 70% Chrome, 20% Safari și restul toți ceilalți. Ah, că noi 3 gujbeți nu folosim, nu contează. Am avut probleme mari, cu site-uri mari, care nu merg corect pe Firefox, dar merg perfect pe Chrome. Ultimul exemplu: discord pe Firefox, la screen sharing face un update de 2 ori pe minut dacă nu se blochează de tot; aceleași toate dar cu Chrome merge fără probleme. Cu 3% market share, nu mai e deloc în lista de priorități.
Firefox e principal la mine, dar îl folosesc cam 10% timp și pe Chrome, în special pentru că am nevoie de multe browsere, și îmi place mult profilul multiplu de Chrome.Mai folosește cineva Chrome? De ce?!?
The new Microsoft Teams desktop client - Microsoft Teams | Microsoft Learn https://learn.microsoft.com/en-us/microsoftteams/new-teams-desktop-adminChrome şi Teams, aplicaţiile cu cel mai bun management de resurse.
Oh, wait... I was wrong, no they aren't. Sper să sugă o ceapă, ambele.
Cea mai mare parte din bube vine de la integrarea aia minunata cu foarte multe. De obicei la login da cu virgula in una din componente si apoi se duce tot lantul ..Teams merge aproape perfect când ești logat pe PC cu cont de domeniu care are și sharepoint și office365, și poate să le integreze în mod complet dubios între ele (adică share la fișier intr-un chat înseamnă upload în sharepoint). Alftel e dumnezo cu mila, de la "nah, n-am chef să te bag în meeting-ul ăsta dacă nu ești logat" (chiar dacă alții care nu-s logați au reușit), "haa, te-ai logat! super, dar tot n-am chef, și nu-ți spun de ce", "super, în sfârșit, te-ai logat! dar în următoarea fereastră scrie că nu ești logat și singura opțiune e login", "haaa, ai dat un click greșit și acum ești logat în windows cu contul ăsta, ghici câte incantații trebuie să faci ca să ai cont local iar".
Poa' să reimagine marketing-ul cât vor, tot rahat cu perje e.
Articolul explica una din cauze, o alta cauza e evidenta (comparatii mere cu pere), o alta e gradul de raportare, restul sunt discutabile.Ce nu înțeleg exact este de ce Statele Unite, cu cea mai mare rată de încarcerare din lume are de asemenea cea mai mare rată a omorurilor dintre statele dezvoltate (e drept, multe state au o rată mai mare, dar niciunul dintre ele nu e în categoria ”high-income”).
De acord, dar chiar și statele care au cea mai mică rată a omorurilor sunt peste țările europene, de pildă. Și da, există multe diferențe de raportare, există definiții diferite, există variații chiar și în interiorul statelor. Totuși, nici toate acestea, pentru mine, nu oferă o explicație satisfăcătoare pentru disparitate.Comparatia mere cu pere e in felul urmator: iei cifrele agregate pe 52 de state relativ eterogene si o compari cu cate o tara. Cifrele nu sunt comparabile, poate daca iei statele preponderent rurale vs urbane ca o medie sau statele democrate sau republicane ca o medie ar fi ceva mai informativ.
Eu zic că nu merită să scrii nici în cele private, că nu știi niciodată unde dai de un SJW.OK, ar mai fi un motiv care are o influenta foarta mare, dar e o sectiune publica si nu o sa scriu despre asta aici.