Rog şi eu următoarele:
- spec de leveling pentru warrior. Atm am shoulders heirloom şi intenţionez să-l dotez cu 2h axe pe emblems şi 2h sword pe keeper shards, Arms până la 60, unde respec Fury cu TG. E o idee bună? Că-s deprimat ce greu se adună emblems

- cum să îmi adun nervii să levelez popa? Are deja 3 heirlooms dar mi se pare incredibil de squishy, diferenţe mari între Ghostlands (de unde am plecat 24) şi Hinterlands (unde sunt 26 atm) şi unde dacă trag 3 pisici e instant rape.
Armory.
În privinţa magului, mâine am trial la o raiding guild care se ocupă cu Ulduar 10/25. Practic au zis că nu-i interesează gear-ul, doar DPS/gear şi să nu fuck up raidul. Ceva de îmbunătăţit? Am rerolled tailoring pentru embroidery pe cloak şi economie de bani la leg enchant. Să merg pe enchantul cu SP + Spi sau să-l păstrez pe actualul? Menţionez că am 3xT7/T7.5 deci o să păstrez pantalonii T8, care oferă o cantitate necesară de hit rating.
Armory. Menţionez că am
staff-ul din OS25 cu 81SP enchant, numai că mă decapează la hit şi nu mai sacrific haste gems să adaug hit. Hit din food este exclus, prefer food cu SP (theorycrafting ftw). În altă ordine de idei gief
Illustration of the Dragon Soul, a picat odată şi l-a luat un shadow priest -.-
Bogdan, scuză-mă, dar nici eu nu te-aş lua în heroics fără gem în cizme, fără enchants bracers, shoulder şi head (care btw le iei pe 70 stone keeper shards amândouă de la vendorul din wintergrasp), beltul nu e socketat, legs n-au enchant iar, ring enchant e greşit (doar ai zis că eşti DPS, parcă...), relic este de tanking... hit rating e jenant.. wtf

Oricum unholy DK face DPS nesimţit în 5 man, aseară un amic a făcut în DTK hc 1950 DPS overall cu 3 epix, restul verzi şi blues. Eu aveam tot gearul enchăntuit când am intrat în Naxx10 şi 25, deşi eram în blues oamenii n-au comentat în privinţa gear-ului. Evident dacă dai cu raidul de pământ că nu ştii tactics nu prea e acelaşi caz, atunci se leagă de tot şi efectul e HS. Sincer, nu te supăra, spun chestii care le-am văzut doar pe armory, deci nu ştiu situaţia exactă. Oricum, odată cu 3.2 toată lumea o să facă la greu heroics, că or să pice numai emblems of conquest de acolo în loc de heroism.
LE: tembeli
d-ăştia mă fac să levelez priestul

Da, ştiu că video-ul e la mişto