World of Warcraft

Mulţumesc. Oke, să vedem.

Nu-i nevoie de boosts, bani & bags, mă descurc. :smile: E doar un alt, totuşi. Făcut ca să văd şi eu cum e dincolo. După cum ziceam, după o primă "inspecţie", nu mă atrage mai deloc Neptulon.
Fiind alt, pets nu prea contează. Despre restu', etc etc... nu. :smile:


O să încerc să văd ce-i pe Ravencrest, Silvermoon şi/sau Kazzak.
 
Ţi-aş recomanda Kazzak sau Defias Brotherhood, cu notă că Defias e RP realm, deci o să ai plăcerea să vezi vreun paladin năpustindu-se spre tine cu 2h ridicat şi "in the name of liiiiiiiight" apărut pe /y.

Sunt realms excelente pentru alli din câte ştiu.

Totuşi te-aş sfătui altceva decât DK, toată lumea face DK la facţiunea opusă celei pe care au jucat-o şi mi se pare major fail. Ca să guşti facţiunea opusă trebuie s-o iei de la lvl 1, să râzi copios, să vezi lore din partea "cealaltă". DK mi se pare mai mult pentru cei care au ajuns horde/alli la level maxim şi mai trebuie şi altceva. Asta ca să te bucuri de clasă cum ar trebui, nu să te întrebi "aici ce dreq caut?". :biggrin:
 
Ca să guşti facţiunea opusă trebuie s-o iei de la lvl 1, să râzi copios, să vezi lore din partea "cealaltă".
Aici are dreptate Neo (caz extrem de rar :biggrin:), in Outland si Northrend tinzi sa parcurgi exact acelasi content pe care il stii deja, dar daca incepi de la level 1 la o factiune unde nu ai mai jucat ai o gramada de lucruri noi de descoperit.
 
Apropos de DKs, am ajuns si eu cu el la 80 si incep sa-mi aduc aminte cat de naspa era sa cauti grup de eroice ca DPS. Gearul curent nu prea ma ajuta la tankat, asa ca prevad un parcurs destul de incep pana la naxx.
 
Rog şi eu următoarele:

- spec de leveling pentru warrior. Atm am shoulders heirloom şi intenţionez să-l dotez cu 2h axe pe emblems şi 2h sword pe keeper shards, Arms până la 60, unde respec Fury cu TG. E o idee bună? Că-s deprimat ce greu se adună emblems :biggrin:
- cum să îmi adun nervii să levelez popa? Are deja 3 heirlooms dar mi se pare incredibil de squishy, diferenţe mari între Ghostlands (de unde am plecat 24) şi Hinterlands (unde sunt 26 atm) şi unde dacă trag 3 pisici e instant rape. Armory.


În privinţa magului, mâine am trial la o raiding guild care se ocupă cu Ulduar 10/25. Practic au zis că nu-i interesează gear-ul, doar DPS/gear şi să nu fuck up raidul. Ceva de îmbunătăţit? Am rerolled tailoring pentru embroidery pe cloak şi economie de bani la leg enchant. Să merg pe enchantul cu SP + Spi sau să-l păstrez pe actualul? Menţionez că am 3xT7/T7.5 deci o să păstrez pantalonii T8, care oferă o cantitate necesară de hit rating. Armory. Menţionez că am staff-ul din OS25 cu 81SP enchant, numai că mă decapează la hit şi nu mai sacrific haste gems să adaug hit. Hit din food este exclus, prefer food cu SP (theorycrafting ftw). În altă ordine de idei gief Illustration of the Dragon Soul, a picat odată şi l-a luat un shadow priest -.-



Bogdan, scuză-mă, dar nici eu nu te-aş lua în heroics fără gem în cizme, fără enchants bracers, shoulder şi head (care btw le iei pe 70 stone keeper shards amândouă de la vendorul din wintergrasp), beltul nu e socketat, legs n-au enchant iar, ring enchant e greşit (doar ai zis că eşti DPS, parcă...), relic este de tanking... hit rating e jenant.. wtf :biggrin: Oricum unholy DK face DPS nesimţit în 5 man, aseară un amic a făcut în DTK hc 1950 DPS overall cu 3 epix, restul verzi şi blues. Eu aveam tot gearul enchăntuit când am intrat în Naxx10 şi 25, deşi eram în blues oamenii n-au comentat în privinţa gear-ului. Evident dacă dai cu raidul de pământ că nu ştii tactics nu prea e acelaşi caz, atunci se leagă de tot şi efectul e HS. Sincer, nu te supăra, spun chestii care le-am văzut doar pe armory, deci nu ştiu situaţia exactă. Oricum, odată cu 3.2 toată lumea o să facă la greu heroics, că or să pice numai emblems of conquest de acolo în loc de heroism.


LE: tembeli d-ăştia mă fac să levelez priestul :mad: Da, ştiu că video-ul e la mişto :biggrin:
 
Last edited:
Mici sfaturi, la liniuta (aveam o gramada de liniute nefolosite si ranjiti pe stoc :biggrin:):

- (nu e prima liniuta pentru ca depinde de unde te uiti, daca universul e infinit si plin de liniute, nu poti stabili o ordine :biggrin:) foarte tare avataru :biggrin:
- (o liniuta arbitrar aleasa de cititor, nu are numar de ordine, fiecare citeste cum apuca :biggrin:) spec de leveling warrior pre-60 nu stiu din proprie cunostinta, da` aveam multe liniute nefolosite si am mai bifat una :biggrin:
- (o liniuta ambitioasa si inconstienta care incearca sa le detroneze pe primele 2, oarba la adevarul ca nu exista o ordine a liniutelor in univers :biggrin:) mai mult somn te-ar ajuta sa nu confunzi hinterlands cu arathi highlands, si ca bonus te ajuta sa-ti aduni si nervii :biggrin:
- (liniuta james bond, se crede agent secret, dac-o intrebi ea n-a fost niciodata aici :biggrin:) "nu-i interesează gear-ul, doar DPS/gear şi să nu fuck up raidul" aceste adevaruri ne doare si ne indeamna sa te sfatuim sa pui aplicatii la mai multe guilds, gearul e semi-decent pentru ulduar10 (spirit > stam la leg armor, armory are o eroare rauvoitoare si nu-ti arata enchantul de pe helm :biggrin:)
- - - - - - - - (aceste liniute n-au nimic de zis dar au tinut mortis sa fie de fata :biggrin:)

- PS <Krymynal> ai uitat sa le zici sa voteze :biggrin: (pac inca o liniuta :biggrin:)
 
Pai saracu DK era planuit pentru tanking si asta facuse in instantele normale pana-n 80, asa ca s-a ales numai cu gear de tanking. Chiar si in ala, nesocketat si cu BOK de la un paladin scot vreo 1500 dps pe eroicele mai "usoare". Unholy is indeed powerful, must be nerfed.

Sfap pentru popa vs. 3 pisici: Power Word: Shield & Run. Preferabil nu in alte pisici.
 
Mulţam de liniuţe, Taked, ofer la schimb mulţi deci că-s în stoc :biggrin:

Guilda asta cuprinde o parte din fosta şi deci mulţi cunoscuţi şi deci multe +++ sistem PCR şi deci gear-ul nu contează şi deci trial-ul este în Ulduar 25 şi deci la Vezax şi deci Yogg Saron şi deci o să fie deci nasol să nu fuck up raidul :biggrin:

Enchantul de helm nu e deci pentru că deci helmul e de popă oricum (ca şi wand-ul), dar deh deci, astea au picat deci :biggrin: SP+Spi mă gândeam să pun pe gear-ul de PvE, nu de alta dar deci tailoring am abia de ieri şi la un cost de 2g/50sp + 20spi am mai amânat puţintel că doară e criză financiară :biggrin:

Bogdan, imo trebuie să te hotărăşti ce vrei. Dacă vrei tank te-aş sfătui blood tank spec, pare OP la greu dpdv aggro/surv.
 
Pff, sa-ti dau sa-mi cresti si mie shamanul, ca m-am plictisit de el :smile:

Neo, la Vezax pe destul de simplu, nu stai unde/cand este marcat omul cu skull de catre dbm, si daca ai X, blink. Se da dps numai cand stai in balta neagra, in resti faci skill la wand :smile:
La Yogg trebuie sa rupi dps-ul in ph2 si 3.

Edit: probablly to late, poate ne spui cum a decurs U25 ala
 
Nope, în sara asta este. Îmbunătăţiri la gear mă gândeam în afară de ce am acum în ideea de ceva tweaks. Da, SP pe bracers/gloves ştiu că se poate mai mult, pe de altă parte cashflowul s-a cam întrerupt :biggrin:
 
Ok, Uldu25 fuse şi se duse, Leviathan (duh), Razorscale, Deconstructor şi Council down. Murit de 3 ori dar nu din cauza mea, 4.6k DPS. Overall muci ca damage, din cauze de murit, dar aşteptăm deliberările officers + GM să vedem dacă iau invite, în principiu da 90% :biggrin:

Ce le place ăstora să delibereze -.-
 
La doamna dragon depinde mult de cat de repede mor aia mici. La XT de obicei stau pe frost spec si aleg dupa robotei, e clar ca nu rup dps-ul ca restu, iar la Council intr-adevar ma apropii de 4.6k. Marea problema e ca, deobicei n-am elemental in raid, elemental care imi mai da fix 1k dps, am demonstat-o raidului cand am avut ocazia :biggrin:
 
WWS or it didn't happen.

Neo, ce aveați în roster care v-a buffat casters (boomkin, ele shammy, arcane mages x-buffing etc)? Also, curiozitate personală, cât scoți singur la heroic dummy?
 
Ie-te pff, amu tre` să dau cu screenshotul. Gear-ul s-a updatat deja, o să dau un test la target dummy. N-am dat FM că eram prea crispat, am avut oomkin şi parcă şi ele shammy. Eu mi-am făcut rotaţia şi aia a ieşit :biggrin:

O să văd cât scot la dummy, dar nu mi se pare relevant tbh, uneori scot mai mult la dummy şi mai puţin în raid şi viceversa.

Cert este că s-a tras concluzia e skillz nu e gearz :biggrin: Deci rămâne indecisă treaba :smile: Oricum muuult diferit de un pug un raid organizat cum trebuie, cu un RL calm şi care nu zbiară ca un crizat tot timpul. Looking forward to moar.
 
Back
Top