Cu specul de fire care-l am acum, spec care e la moda, nu tine nici un tank din Ma'at aggro pe care pot sa-l fac la bosi care nu necesita prea multa miscare.
Oricum sustin ce au zis si antevorbitorii mei, pe arcane ar trebui sa fie cel mai praf tank ever sa-i iei bosu.
OS, fara drakes e banal, cu 1 la fel, cu 2 tre' sa stie cam toata lumea ce e de facut, cu 3 tre' sa caste ochii toti ce-i 25, nu prea e loc de erori.
La EoE, banuiesc ca-ti pare ciudat doar ph3, acolo daca esti dps apesi 1, 1, astepti sa ai energie si 2, si te misti dupa ala de are semnu in cap. Daca e heal, click pe tine, 2, 2, 2, si 3 daca-mi aduc bine aminte. In principiu toti tre sa fie stack, altfel nu faci nici o treaba.
Jaffar, mie unu imi e mai usor sa fur aggro la OS, la Nax, chiar si la Maly, sunt fighturi destul de statice, care-mi permit sa nukez ca nebunu. In Ulduar, e mai mult de miscat, de dat dps pe adds, e adds mania Ulduar asta.
Gratz pt Y-dude!
Maat se loveste de lenea clasica romaneasca, de ce sa vin la raid la timp, am uitat flask-urile, pff am itemu de frost in banca, pai noi nu suntem casual?, aaa d'aia suntem casual ca avem doar 12 ore de raid pe saptamana, impartite in 3 zile. In plus raidul in care sunt n-are mai niciodata buff-uri de casteri. Boomkin cateodata, SP mai rar, iar elemental n-am vazut de cand am intrat in Ulduar.