Neo, go go disc priest + rogue (featured op combos of the season), dacă ții să crești priest. Iar în 3v3 RMP încă se ține binișor.
De asemenea, confirm ce spune
Dashu. Eu m-am distrat copios în niște WSG-uri făcute cu ~10/10 prieteni și Vent up and running. Și asta inclusiv cu făcut achievement-uri și toate cele. Păcat că nu mai suntem pe același battlegroup, vă stăteam la dispoziție cu un PvP spec resto dru (Alli) sau disc priest (Horde), dacă tot vă plângeți atât de lipsă de healeri.
O să mă bag 2v2 cu
warlock care deja e în hateful + deadly + furious (bless Emalon`s stone heart), 561 resilience şi încă mai pune, 22k HP unbuffed şi ştie să joace excelent clasa.
3v3 probabil intră şi un rogue în ecuaţie, deşi aş prefera mag tbh.
Din păcate Deja Vu a devenit cam casual şi nu prea se pune problema deocamdată de premades, deşi ar fi persoane disponibile, dar nu toate la aceeaşi oră

Ventrilo e folosit pentru chit-chat şi cam atât
Oricum, dacă îţi transferi popiţa te primim cu braţele deschise, brothas and sistaz alike here in DV
motanu_de_serviciu said:
Unu' care să nu fie endgame, ci în bracket [40-49], astfel încît să o punem de un (battle)grup în WSG sau AB nu iaște...?
Bre, sincer îţi spun, prima oară când am jucat WoW m-am împotmolit cu un mag la lvl49 şi n-am mai levelat, pe urmă am dat contul. End-game e cel mai fun, ai toate abilităţile posibile şi se cere ++ skill. E mult mai satisfăcător să dai de pământ cu un paladin de 80 decât de un prăpădit de lvl 45 care e juma în greens juma în blues şi clickăie pe abilităţi. Survival hunter (parcă jucai hunter) la lvl 80 e wtf, dă de pământ cu oricine aproape cu ceva skill.
Apropos de paladin OP, am avut encounter eu + resto druid cu paladin retribution. Ne-am chinuit 5 minute să-l omorâm - bine, era şi tembel, dădea cyclone fix când dădeam missle barrage, de-mi venea să-l împuşc. Asta până a venit alt pala retri hoardă şi am reuşit să-l omorâm. Eu 159 resilience + 1761 spell power. Mi se pare aberant să fie necesari 3 oameni pe unul ca să omori un paladin, dacă asta nu e OP nu ştiu ce altceva e.
Cu DKs am început să mă descurc mai bine cu cât stackez resilience - luat hateful shoulders, socketed + enchanted, medallion epicz şi urmează gloves + legs + head şi chest-ul pe WG tokens.
Sper, pentru că honor se face extrem de uşor.
Furious este pe WG marks şi îmi iau DC de fiecare dată când mă apropii prea mult de zona acţiunii, questurile completed sunt pure luck cu excepţia celor cu componentă PvE.
Prezint popiţa, yay lvl 10. Shoulders heirloom pot să zic că sunt total OP cu ăia 10% XP în plus, mace începe să-mi pară rău că l-am luat, mai bine prestam mammoth mount pe mag
We`re gamers, we have many lives