World of Warcraft

Discussion in 'Jocuri' started by Tora, Oct 6, 2004.

 1. Tora

  Tora Membru Senior

  După post-ul lui Scytale de aici mi-am dat seama că acest joc ar merita un topic propriu. Sper din tot sufletul să am ocazia să îl joc, chiar dacă domeniul plăţilor online îmi este cu totul străin.

  World of Warcraft este jocul prin care cei de la Blizzard păşesc în lumea MMORPG-urilor (Massive multiplayer online role playing games :biggrin:).
  De curând, site-ul worldofwar.de a publicat un interviu cu Chris Sigaty, în care acesta dezvăluie nişte amănunte destul de interesante despre viitorul joc. Printre acestea se numără faptul că jucătorii vor fi limitaţi în a accesa alte servere decât cele apropiate de locaţia lor (motivul fiind păstrarea unui joc fluent, pe fiecare server fiind loc pentru 2500-3000 de jucători), jucătorilor le va fi imposibil să schimbe tabăra atunci când li se pare că au ceva de câştigat prin asta, cei de la Blizzard promit că după data lansării tuturor serverelor, acestea vor primi update-urile simultan, rasele vor avea avantaje proprii, însă vor încerca bineînţeles să nu încline balanţa prea mult în direcţia vreuneia dintre ele şi multe multe altele.
  Interviul complet îl puteţi găsi aici.

  Am citit un review de curând la versiunea beta (pentru care nu mai găsesc link-ul :frown:), din care se puteau spicui câteva idei de bază despre joc. Chiar dacă jocul nu are cea mai eye-candy grafică, chiar dacă nu are cel mai complex sistem de quest-uri atât de îndrăgite de pasionaţii genului, un lucru va fi cu siguranţă definitoriu: distracţia garantată.

  Deşi au circulat zvonuri conform cărora jocul va fi dispinibil în anul 2005, un raport financiar al companiei Vivendi conţine şi o dată de lansare pentru World of Warcraft în noiembrie. Totuşi, având în vedere rezultatele financiare destul de slabe ale companiei Vivendi este posibil ca departamentul financiar să se fi hazardat în a include acest titlu ca aducător de profit anul acesta. Cei de la Blizzard au fost întotdeauna nişte profesionişti, iar posibilitatea de a lansa un joc nefinisat care să fie petecit serios în perioada post lansare o elimin din start.

  edit: Am găsit link-ul la care făceam referire mai sus: Review WoW stress test
   
  Last edited by a moderator: Feb 16, 2016
 2. Scytale

  Scytale Twisted Mentat

  Blizzard are obiceiul de a lasa fanii sa zburde liberi. Sunt foarte zgarciti cu informatiile pe site-ul oficial, dar isi permit asta, la gabaritul lor, si cred ca pana la urma este si o miscare inteligenta. De ex. Blizzard stia ca site-ul de support StarCraft era cam costeliv, dar la cateva luni de la lansare a aparut un fandom, un web-ring "unofficial" excelent, intretinut de tarla de gameri care iubeau acest joc.

  Pentru World of Warcraft au aparut site-uri "unofficial" chiar inainte de lansare. Iata doua astfel de site-uri destul de bunicele :

  http://wowvault.ign.com/
  http://www.worldofwar.net/

  Pe aceeasi nota gasii si un fan-site romanesc, care cica "se pregateste", dar nu e finisat/inceput inca :

  http://www.worldofwarcraft.as.ro/
   
 3. Tora

  Tora Membru Senior

  Conform celor de la Worldofwarcraft.com, în curând se vor putea face înscrieri în beta-testul pentru America de Nord. Va fi disponibil realm-ul Azeroth, pe care puţinii norocoşi îl vor putea explora în toată splendoarea lui.
   
 4. Tora

  Tora Membru Senior

  Puteţi lua încă 5 track-uri din muzica din joc de aici.
   
 5. Tora

  Tora Membru Senior

  WoW are acum şi o dată de lansare.

  "World of Warcraft" MMORPG-ul creatorilor seriei Warcraft se pare că va fi lansat în jurul datei de 22 noiembrie, spun cei de la Free Press.
  Majoritatea magazinelor de profil au luat în considerare data de 15 noiembrie pentru lansarea jocului, în jurul datei de lansare a unui alt MMORPG, Everquest 2, acesta fiind anunţat mai devreme azi a fi lansat pe 8 noiembrie. Dar Phil O'Neil, preşedintele publisher-ului Vivendi Universal Games, a declarat că jocul va fi lansat la o săptămână distanţă de Half Life 2, titlu aşteptat din 16 noiembrie.
   
 6. Tora

  Tora Membru Senior

  Era de aşteptat.
   
 7. Tora

  Tora Membru Senior

 8. Tora

  Tora Membru Senior

  E oficial. Jocul va fi lansat pe 23 noiembrie :biggrin:

  La un preţ recomandat de 49.99$ în SUA incluzând o lună de abonament sau Collector's Edition la 79.99$ care va include versiunea pe CD şi cea pe DVD, plus un abonament pe o lună, un DVD "behind-the-scenes", "an exclusive pet" - whatever that means :biggrin:, o hartă pe pânză a lumii în care se desfăşoară jocul, un CD care conţine coloana sonoră a jocului, o cărţulie numită "Art of the World of Warcraft" şi un manual semnat de echipa producătoare.

  Abonamentele sunt disponibile fie lunar, la 14.99$/lună, fie pe trei luni la 13.99$/lună, fie pe şase luni la 12.99$/lună. Acestea vor fi disponibile prin plăţi online cu carte de credit, PayPal sau prin intermediul cartelelor preplătite disponibile în magazinele unde jocul va fi comercializat.

  Anunţul oficial îl găsiţi aici.
   
 9. PigBrother

  PigBrother Membru Senior

  Din pacate pt WoW, in februarie apare Guild Wars. Facut de indivizi care au lucrat la Diablo, Starcraft si Warcraft 3, la acelasi pret, fara taxa lunara.
  Open beta-ul de weekendul trecut a avut un succes maricel, o fost o aglomeratie pe servere nebuneasca, jocul e superb si imersiv. Mai multa tactica, mai putina capaceala pt leveling. Plus o grafica exceptionala pt un online.

  www.guildwars.com
   
 10. Tora

  Tora Membru Senior

  Cred că e o chestie de gusturi deocamdată şi de faptul că mult mai mulţi doritori au putut avea acces la testele Guild Wars, pe când cei de la Blizzard au lucrat puţin mai restrictiv.
  Faptul că jocul nu va avea o taxă lunară poate fi compensat prin preţul add-on-urilor frecvente pe care le-au anunţat producătorii, chiar dacă au specificat că te poţi descurca şi fără ele. :smile:
   
 11. Tora

  Tora Membru Senior

 12. lai

  lai 370HSSV-0773H

  World of Warcraft bate recorduri de vanzari, sau Blizzard bate campii? :tongue:
   
 13. Tora

  Tora Membru Senior

  Deşi nu au pornit cu dreptul, neanticipând cererea pentru jocul lor, cei de la Blizzard s-au decis să îndulcească puţin situaţia celor care au avut probleme cu crearea unui cont sau cu accesarea serverelor supraaglomerate. Numărul serverelor a fost mărit cu 47, ajungând în momentul ăsta la 88. Ei recunosc că unele dintre probleme vin tocmai din această dublare şi promit fix-uri cât de curând. Perioada gratuită va fi de asemenea prelungită cu o valoare care urmează să fie decisă.
  Anunţul poate fi găsit aici.
   
 14. Tora

  Tora Membru Senior

  S-au anunţat deja valorile cu care perioada de trial va fi prelungită:
  S-au început şi banările jucătorilor care foloseau un speed hack.
   
 15. Tora

  Tora Membru Senior

 16. Tora

  Tora Membru Senior

  Final Beta Downloader Available  După ce îl luaţi, pregătiţi-vă pentru 2.4GB de download. :hihi:
   
 17. Tora

  Tora Membru Senior

  Se pare că varianta Collector's Edition nu va fi disponibilă pentru Europa de est, cel puţin aşa susţin cei de la gameshop. Vor fi disponibile însă două pachete (Horde şi Alliance), singura diferenţă dintre ele fiind ambalajul, ambele din 11 februarie.
   
 18. Tora

  Tora Membru Senior

  Mai bine că nu a ajuns şi la noi Collector's Edition. Nu ştiu dacă eram dispus să dau 150$ pe pachet. Observaţi şi limitarea impusă de site: 1 per person. Wee!
   
 19. Tora

  Tora Membru Senior

  20 de realm-uri offline, cozi de aşteptare imense pentru cele online.... multe neplăceri pentru paying customers. Mike Morhaime, preşedinte la Blizzard Entertainment se scuză:
   
 20. Tora

  Tora Membru Senior

  Mai multe aici.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice