1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

World of Warcraft

Discussion in 'Jocuri' started by Tora, Oct 6, 2004.

 1. Mai, jocul in sine nu e cine stie ce si cu fiecare addon a devenit din ce in ce mai slab. Content mai usor etc... nu ca era super dificil inainte, dar anyway.

  Single player e durere, asta e clar, mai ales pentru un newcommer.
   
 2. Jaffar

  Jaffar Wizard

  Dude, asta-i joc in care trebuie sa pierzi / investesti timp. Daca tu crezi ca dupa 2 ore iti poti permite sa exprimi o parere avizata despre joc, te inseli. Joaca-l, du cateva caractere la nivel maxim, mergi in raiduri, apoi povesteste-ne ce si cum, pana atunci mucles :biggrin:
   
 3. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Şi câte crezi că ai aflat despre joc, gameplay, lore (poveste) şi etc. în alea două ore?

  Oh, oops, new page. :biggrin:
   
 4. _~_

  _~_ Membru

  Am o viață. Nu văd de ce ar trebui să renunț la ea... Poveste, gameplay... cui îi pasă atât timp cât există bere, munți, oameni reali etc. În 2 ore m-am convins că nu vreau nimic din lumea aia.
   
 5. bogdan192

  bogdan192 Membru Senior

  That is because your a conceived a-hole. As putea elabora, dar oricum n-o sa ma crezi sau o sa iti schimbi opinia despre tine sau joc asa ca lasa.

  In other news, serverul de Login e iar picat. FuKc blizzard.
   
 6. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  Ma aplec in fata analizei aprofundate a jocului pe care ai reusit sa o faci in doua ore :tongue:.
   
 7. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Daca e nevoie de 2 luni ca sa decizi sa iti pierzi sau nu timpul cu un joc atunci nu e de vina jocul :smile: Din ce am citit pe aici WoW e la fel de interesant ca si cele cateva mii de episoade de la "Tanar si nelinistit", iar timpul consumat poate fi comparabil cu o viata de om.

  Nu mi se pare ca pretinde a fi o analiza aprofundata a jocului, ci o prima impresie destul de sanatoasa. E interzis sa exprimi o opinie?
   
 8. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  Eu in locul lui as fi spus "ok, jocul mi s-a parut slabut, poate imi explicati si mie de ce va place/nu ma tenteaza/[insert light remark here]"
  Dar nu, omul baga "ce porcarie" si "cum va pierdeti timpul bla bla", pentru mine a sunat ca "sunteti niste tampiti". Asta pe langa tonul superior folosit :smile:.
  E un joc la care iti la luni de zile sa descoperi o parte din el, iar mr smartypants here si-a facut o idee absolut rock solid in 2 ore.
   
 9. _~_

  _~_ Membru

  Dacă din afirmația că eu am spus că mie jocul mi se pare o porcărie, ție ți se pare că aș fi zis că jucătorii sunt tâmpiți, înseamnă că problema e la tine nu la mine. Am mai zis-o de nu știu câte ori. Spun ceea ce scriu, și mai mult de atât sunt doar speculațiile voastre care apar din faptul că am o părere diferită de a voastră.

  Sigur. În 2 ore mi-am dat seama că e un lucru pe care-l consider o pierdere de timp, și nu sunt interesat să pierd luni din viață să descopăr whatever parte din el, pentru că am prieteni și viață și femei și bere și vin și sex și munți și festivale și picturi și orice mi-ar mai trebui sau place mie și la fel cum nu mă interesează de ce joci tu și ce găsești fascinant în el, nici pe tine nu ar trebui să te intereseze faptul că mie nu-mi place. But no. Când un om are altă părere e mai interesant să te ataci, să consumi energie etc.
   
 10. war4peace

  war4peace Membru Senior

  [whisper] de-aia eşti online mai tot timpul pe messenger şi răspunzi imediat :tongue:[/whisper]
  Acuma lăsând gluma la o parte, fiecare cu aia lui. Şi fiindcă e topic dedicat, am ajuns level 15, yay, dezvolt profesiile, yay :smile:
  Şi am o întrebare, yay :biggrin: - cum mai măresc skill-ul la skinning? Trebuie să skin-uiesc animale mai ale dracului?
   
 11. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Şi crezi că noi n-avem? :goofy:
  Animale cu level mai mare.
   
 12. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  What he said :biggrin:
   
 13. ElisaDay

  ElisaDay Membru Senior

  Interesant. Deci remarcile aluzive "eu am o viata", "nu inteleg cum puteti sa va pierdeti timpul cu asa ceva" ar trebui complet ignorate exact cum tu ignori cand cineva face aluzie la plete si haine de piele :wink:.

  Postul asta nu merita un raspuns din simplul motiv ca, rasfoind prin posturile tale din trecut, am ajuns fix la asa ceva. Deci cand termini de mancat sa dai polonicul mai departe :smile:.

  In rest ai dreptate, gusturile nu se discuta si e dreptul tau sa nu iti placa. Dar in momentul in care ai atacat gusturile si preferintele celorlalti intr-un mod nu suficient de voalat ai cam dat liber la comentarii si explicatiile gen "Spun ceea ce scriu" nu au valoare.

  Altfel o sa te alegi cu o gramada de comentarii legate de pletosi, de programatori si o sa trebuiasca sa le inghiti cu un pic de apa, ca sa se duca mai usor.
  Si amandoi stim ca nu o sa o faci :wink:.

  Pe de alta parte nici eu nu prea am reusit sa inteleg jocul. E adevarat ca nu am pus mana pe mouse sa il joc mai mult de 1 minut dar am stat si am urmarit oameni care il jucau niste ore puse cap la cap. Nu m-a prins. Probabil era alta experienta de la carma. Nu imi plac jocurile in general, cu atat mai putin unul in care experienta jocului tine la fel de mult de tine si de joc cat tine de ceilalti jucatori, oameni pe care nu poti sa ii alegi ca la alt joc in LAN.
  Mai degraba joc un Worms :biggrin:.
   
 14. Styr

  Styr Follower of the old ways Sugar daddy

  Se poate renunta si la alea ca la orice profesie, sau se putea ultima data cand am verificat io :tongue:
   
 15. Jaffar

  Jaffar Wizard

  Ai inteles oarecum gresit. Iti trebuie mai mult de 2 luni pentru a descoperi doar o parte din el. D-aia e hazardata afirmatia ca jocul sux dupa ce ai jucat cam 2 ore. Practic nu ai vazut nici macar 1% din el in 2 ore (nu ma refer la peisaje, ofc).
  Eu vad WoW ca un kit auto, in care ai toate piesele sa iti faci o masina. Pana ajungi sa o termini, intradevar, pentru unii e plictisitor. Partea fun e cand o termini de construit si incepi sa o conduci.
   
 16. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Ăm, realist vorbind, toate jocurile sunt o pierdere de timp*. Dar la fel sunt şi serialele, şi pescuitul, şi căţăratul pe munte, şi plimbările sub clar de lună, şi Twitter-ul, şi spartul seminţelor la meci sau pur şi simplu la scara blocului. Doar că fiecare are dreptul să aleagă cum să-şi piardă propriul timp într-un mod care îi place şi totodată îi permite să-şi relaxeze sinapsele. Aşa cum fac eu „wtf, 2 luni ca să descopăr povestea unui joc?!” probabil faceţi şi voi „wtf, $500 pe un obiectiv ca să pozezi floricele-n parc?!”. Şi ce dacă? Mie-mi place, şi asta-i tot ce contează. :smile:

  * Cu excepţia celor educaţionale, destinate copiilor pentru a deprinde anumite aptitudini şi cunoştinţe prin joc.
   
 17. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

  Bă, de ce dracu' tre' să strice ăst^H^H^H aramdune (aproape) orice topic?
   
 18. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  /ignore aramdune pe topicul ăsta. 2 ore. Pff...

  P.S.: e democraţie, fiecare face ce-i place etc bla bla bla :biggrin:
   
 19. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  "Bre", ăsta nu-i Raduy? :biggrin:
   
 20. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Ok, să explic. WoW poate fi orice vrei tu, de la yahoo messenger cu emotes şi un character 3D care să te reprezinte, la o etalare de e-peen.

  Printre altele poate fi un mod de a te juca cu prietenii - vezi postul Gabrielei de mai sus ceva cu PvP în grup cu ventrilo on. Unii preferă airsoft-ul, alţii pew pew virtual. Poate fi un mod de a învăţa să socializezi, să cunoşti oameni interesanţi şi de ce nu de a-ţi face prieteni - înainte se pornea mircul şi se aslpls-uia prima persoană cu nick interesant, amu tragi o instanţă, vezi că omul ştie sa joace => are ceva în cap besides tărâţe => etc.

  Un MMO a evoluat în mult mai mult decât un simplu joc.

  Un raid necesită disciplină (dacă eşti membru) şi spirit de leadership (în cazul în care eşti leader).

  Poate dezvolta engleza vorbită la un alt nivel - să fim serioşi, cine stă să exerseze pronunţia englezei în faţa oglinzii? Dar când trebuie să pui de acord 25 de oameni sau când trebuie să te faci înţeles de 25 de oameni, în cele din urmă o să ajungi să pronunţi mai ceva ca Philippa de la IGo :biggrin: Ceea ce nu vei face la bere cu prietenii, unde numai engleză nu vorbeşti, cel mult romgleza corporatistă (sau nu).

  Ei bine, un MMO depinde foarte mult de comunităţile pe care le ajută să se dezvolte. Vezi chixul Anarchy Online sau Dark Age of Camelot. Trebuie să fie suficient de uşor ca să-l înveţi repede, trebuie să aibă extrem de mult lore ca să te ţină în scaun, trebuie să fie extrem de uşor de interacţionat cu ceilalţi oameni din joc şi mai presus de toate trebuie să fie relaxant. Mai depinde şi de preferinţe, unii preferă spaceships şi piraţi spaţiali şi aleg Eve Online, alţii preferă genul fantasy şi aleg WoW.

  Curba de învăţare într-un joc online totuşi este ceva mai ciudată, asta deoarece se presupune că începi să joci cu nişte prieteni - componenta MMO - care te pot briefui oarecum, prin urmare a-l începe singur şi a juca izolat pe un server unde nu cunoşti pe nimeni poate fi oarecum frustrant.

  Postul e lung deoarece astfel poate va înţelege şi aramdune ceva. Da, frate, e o porcărie, normal, dacă-l joci singur. Încearcă pe un server cu 1-2-3 prieteni, toţi acelaşi level şi vei vedea ce distractiv poate fi :wink:

  P.S.: raduy iz dead. Sper. :biggrin: