spuchi pe Mines te contrazic un pic. Cine ia dealul si-l pastreaza are un avantaj major. In primul rind poate face spot in baza inamica si in al doilea rind are pozitie de tragere in toate directiile: baza inamica, insula, orasel plus drumul spre deal.
De pe dealul ala mai trebuie sa si cobori. Iar cand cobori de pe deal in Mines esti ca un liftier in izmene si cu o umbrela in mana.
Una din pozitiile defensive este ridicatura cu bolovani de langa baza. Tot ce coboara de deal e ca la poligon. Daca se vine prin stanga pe la case poti trage si acolo chiar daca te expui de pe deal. Insa locul ala are intotdeauna un pietroi pe care il poti pune pe o directie si nu esti nevoit sa aperi decat un drum. In pozitia aia ai la ochi si ce vine din balta. Nu ai solutie de tragere insa in cateva secunde ai fugit la ceilalti bolovani daca se vine prin balta.
In partea cealalta poti fugi in stanga, e un boschet unde ai dealul sub observatie, mai putin cei care se ascund dupa bolovanul proeminent de pe deal. De acolo ai la tinta si drumul care vine prin si pe langa balta. Nu ai deloc vizibilitate la ce vine printre case pe drumul lung, insa nu esti singur in echipa. In cazul in care scorul arata rau ai posibilitatea de repliere in spatele bazei, dupa case. Stand dupa acele case am intors meciuri cu Minimausul, au defilat prin fata mea cate 6-7 tancuri. Tot in partea aceea mai e un bun punct de observare care matura dealul, insa esti cam vizibil, drept la gardul din stanga bazei.
Oricum, ce urca dealul trebuie sa si coboare. In pluton de doi pe pozitia de aparare este criminal pentru cei ce vin pe deal. Asa de criminal incat prietena mea are acum:
Victories/Battles 64% - place 254.
Asta inseamna ca de cand jucam in general in pluton de T-26 si Pz35(t), in principal pe Malinovka, Mines si Himmelsdorf, si nitel pe Prohorovka, Karelia si Ensk, coborarea de pe deal in Mines se afla exact la intersectia dintre crima si pedeapsa
. Au fost cazuri in care am tras simultan in cate un tanc care cobora mai incet, si nu am tras decat fiecare de cate doua ori, iar la cadenta de tragere pentru T-26 probabil ca decedatului i s-a parut ca toata echipa tras in el
. Iar noi stam la panda cu Enhanced Gun Laying Drive , Binocular Telescope si Camouflage Net si echipajul 100% plus 70% la camuflaj
. Nu exista economie, in dotarea tancului intra Small First Aid Kit, Small Repair Kit si cate un Manual Fire Extinguisher. Rezultatul e ca in general luptele se termina cu victorie
. Daca la inteput agream Pz35(t) pentru blindajul sau, acum prefer sa am un tun zdravan cu cadenta mare si sa stau ascuns, sau sa ma misc doar atunci cand stiu ca nu ma ocheste nimeni, prefer de exemplu BT-2 in loc de Tetrarch pentru cadenta.