Din ispravile petrecute in uichend.
Patton cuplat cu un BatChat si un T-54. S-a terminat 15-3 sau ceva de genu'.
KT cap de lista si scapat pe un flanc. Steamrolling...
Cine spunea ca AMX M4 e cutie de carton? Wrong.
Sau si asta cap de lista defileaza impunator
Si tot grinduind io spre revolverul frantuzesc m-am pomenit cu o placinta nemteasca in garaj.
Totul e stock, echipajul retrain de pe KT. Ce-i in poza e cum arata meciurile intre baietii mari. Cu Premium.
Deci un KV e masina de curse pe linga asta. Trage lumea in mine in voia cea buna. Un IS-4 a tras 4 au intrat toate. Evident ca eu nici nu l-am zgiriat macar.
Intrebare pentru posesori. Cum dreq ati jucat cu el stock? Urca dealurile cu 5 km/h. Si un T95 e mai rapid ca asta.
Pina se intoarce trece juma' de joc. Tunul ca tunul hai treaca de la mine, dar manevrabilitatea/top speed este infioratoare. Si am nevoie "numa" de fo' 100k XP pentru trio-ul senile-turela-tun bengos. Plus 50k XP pentru motorul de curse.
Singura parte buna a fost ca au mers toate echipamentele de pe KT plus module si consumabile fara a fi nevoie de senile. Partea proasta e restu'.
Dar dupa poza de mai sus a urmat un meci in care l-am iertat de toate pacatele. A facut fata la un Maus face-to-face close combat. Eu 100 HP (tocat de arty, T59 si alt E-75) ala full HP. A dat trei ding-uri consecutive si apoi a trecut pe HE. Cred ca era exasperat ala.
M-a facut pina la urma dar macar am reusit sa-i bag doua printre picioare.
PS. Contul Premium e moka. Mi-a facut cadou 2500 gold pe CG o domnisoara cum ca am ajutat-o cu sfaturi...