World of Tanks

Apropos de ventilation, acel +5 nu se ia in considerare atunci cind trebuie experienta de baza 100% ca treaca la abilitati suplimentare?
 
Vents rammer si camo net/benoclu ar fi bune pe TD. Avind in vedere ca STUG trage ca o mitraliera poate merita sa renunti la rammer si sa ramii cu ventilatoare, optics, benoclu/camo net.
Trusa de scule e inutila la un TD. Si camo net dupa ce ajunge echipajul 100% in camo.
 
Camo net se cumuleaza cu skill-ul de camo din ce zice wiki. Si in plus skill-ul de camo functioneaza si in miscare fata de camo net care functioneaza doar cind nu misti (exceptie teava tunului la TD).
 
Apropos de ventilation, acel +5 nu se ia in considerare atunci cind trebuie experienta de baza 100% ca treaca la abilitati suplimentare?

Nu, trebuie ca baza sa fie 100; +5 si commander bonus (maxim + 10) sunt on top cu frisca deasupra, iti mai scade timpul de incarcare si tintire si se imbunatateste precizia.
 
Ca să pot să suport IS-ul meu nou cu tunul de 122 (bună ghioaga, scumpe obuzele), mi-am călcat pe inimă și am cumpărat un Type 59 (chiar înainte să îl scoată oamenii de pe raft). Măi, mi-am amintit de ce îmi plăcea mie să joc cu tancuri medii în beta: până acum, e mult mai distractiv decât cu celelalte tancuri pe care le am (zici că sunt cu Bt-2, doar că mașinuța asta poate să încaseze o boabă-două și să nu sucombe instantaneu). Și, bineînțeles, aduce bani. Așa că nu mă mai uit la fiecare obuz tras de IS (care, apropo, îmi place și el). Am acum două tancuri pe care le alternez, iar dragul de KV-3 îl păstrez pentru un eventual Clan Wars de nivel 6.
 
Din ce citisem pe undeva accuracy listat e cel cu max skills la gunner, daca gunner e mai slab accuracy scade.
 
Aaaa... nu. Gunner-ul afecteaza aiming time, rotirea turelei si cat de mica e tinta cand mergi / rotesti turela.
 
Sau tradus in engleza chestia de mai sus :biggrin:
CrewJobGun.png
Gunner
These tankers are responsible for aiming and firing the vehicle's gun. They affect the speed at which a gun will zero-in on its target, with more competent gunners able to zero-in at a faster speed, resulting in a lower aim time. Subsequently, they're better able to keep the gun at least partially zeroed-in while the turret is turning and to a lesser extent, while the whole tank is moving. Gunners also affect Turret Traverse (rotation) speed.


Accuracy e... accuracy. :smile:
 
Aseara am instalat AHuMex textures 25% plus WoT Tweaker v1.8. Buna treaba, se vede foarte frumos, iar fara efectele de fum, etc, vezi mai bine inamicul. Reusesc destul de des sa am peste 30 fps in joc, oricum nu prea am mai avut caderi sub 15 fps, jocul se mentine in zona 25 fps. Configuratia este minima, Intel Pentium IV 2800 Mhz Northwood, 2 Gb DDR, NVidia Geforce 6600 GT 128 RAM.
 
Am facut acum de dimineata o partida de "incalzire" ca sa iau bonusul x2 cu StuGIII. Declar sus si tare ca-mi place. 4 tancuri distruse, 4 avariate si unul detectat.
La B1 deja am tactica: detrack, o lovitura in spate, detrack, si tot asa. Din vreo 4-5 perechi de lovituri explodeaza si nici macar nu vede de unde trag :smile:

Hmm ... postul 669. Oare o fi mai spre trei de 6 sau spre 69 treaba?
 
Acum StugIII-ul are echipajul la 100%, si am tot interesul sa bag experienta in camuflaj. Dupa ce termin cu abilitatile suplimentare, toate trei, care se si pastreaza daca-i bagi in alt tanc, atunci o sa mai bag si free xp. Nu e graba si mai am loc liber in garaj pentru inca un tanc.
 
Acel tech tree e vechi de 9 luni, in afara de E100-E75 nu s-a intamplat mai nimic din ce scrie acolo; eu astept KV-2 si schimbarea la KV-3 de atunci si ... nimic.

Eu tin Stug III in rezerva si joc ocazional cu el, nu cred ca o sa ii mut echipajul pe altceva (JgPzIV e deja aproape la 100%) sau sa il vand. Acum am niste vehicule preferate prin garaj care sunt toate elite si pe care le tin pentru meciuri ocazionale, nu sunt de vanzare: KV, KV-3, T-50, SU-100, Matilda, VK-urile, probabil Tiger P, T1 heavy.
 
Din ispravile petrecute in uichend.
Patton cuplat cu un BatChat si un T-54. S-a terminat 15-3 sau ceva de genu'. :rulez:
patton.png

KT cap de lista si scapat pe un flanc. Steamrolling...
kt.png

Cine spunea ca AMX M4 e cutie de carton? Wrong.
amxm4_2.png

Sau si asta cap de lista defileaza impunator
amxm4_1.png

Si tot grinduind io spre revolverul frantuzesc m-am pomenit cu o placinta nemteasca in garaj. :nuts:
shot_025.jpg

Totul e stock, echipajul retrain de pe KT. Ce-i in poza e cum arata meciurile intre baietii mari. Cu Premium.
Deci un KV e masina de curse pe linga asta. Trage lumea in mine in voia cea buna. Un IS-4 a tras 4 au intrat toate. Evident ca eu nici nu l-am zgiriat macar.
Intrebare pentru posesori. Cum dreq ati jucat cu el stock? Urca dealurile cu 5 km/h. Si un T95 e mai rapid ca asta.
Pina se intoarce trece juma' de joc. Tunul ca tunul hai treaca de la mine, dar manevrabilitatea/top speed este infioratoare. Si am nevoie "numa" de fo' 100k XP pentru trio-ul senile-turela-tun bengos. Plus 50k XP pentru motorul de curse.
Singura parte buna a fost ca au mers toate echipamentele de pe KT plus module si consumabile fara a fi nevoie de senile. Partea proasta e restu'. :biggrin:

Dar dupa poza de mai sus a urmat un meci in care l-am iertat de toate pacatele. A facut fata la un Maus face-to-face close combat. Eu 100 HP (tocat de arty, T59 si alt E-75) ala full HP. A dat trei ding-uri consecutive si apoi a trecut pe HE. Cred ca era exasperat ala.
M-a facut pina la urma dar macar am reusit sa-i bag doua printre picioare. :smile:

PS. Contul Premium e moka. Mi-a facut cadou 2500 gold pe CG o domnisoara cum ca am ajutat-o cu sfaturi... :angel:
 
In week-end-ul asta naspa am tot jucat WoT. In general a fost casual, am jucat cu Tetrarch-ul, e frumos insa cam ai tendinta sa fugi cu el si mori repede, e ok ca sniper, am luat si un PzII insa l-am vandut inapoi, ma gandeam sa iau si un BT2 dar m-am razgandit. Pana la urma am reinceput sa joc tot cu tancurile mele, Pz35, M2LT si Minimaus. Ocazional cu Tetrarch.
Aseara am avut cateva meciuri bune cu Minimausul. Orice as zice, rolul sau e sa apere baza, nu sa umble hai-hui dupa victime. Sau sa captureze baza adversa in conditiil ein care macar jumatate din echipa adversa e distrusa.
Tactica cea mai buna cu Minimaus pare cea de sniper. Marele nostru poet national M. Eminescu a scris asta intr-o poezie care se da si la bac:

Amurg pe tanc

Iata-apare un vehicul,
Se mareste in reticul,
Repede rotesc turela,
Sa-i trag una la testicul


M. Eminescu, Malinovka 2011
Tiparita si revizuita la biblioteca Himmelsdorf 2012
 
Neah, umbla vorba ca de fapt "peciu" e doar ca sa alinieze acceasi varianta pe toate serverele ca de fapt numa' la rusi au schimbat garaju' festiv cu ala normal.
Bineinteles ca pina acu' niciun cuvint din partea WG referitor la release notes.
 
Back
Top