Citeva cuvinte despre frantuzestile astea.
Dupa chinul cu B1 ala am reusit aseara sa-mi iau BRDGL
PLM 1 ala sau cum dreq ii zice. Primul meci l-am facut stock cum vine el de la mama lui. Cap de lista. Iu-huu. Meciul s-a terminat cam in doua-trei minute. A fost ceva de genul ding fest la mine si poc-poc de la un KV.
De draci mi-am folosit tot free-XP-ul (ba am mai schimbat fo' 160 gold d'ala moka in free XP) si l-am maximizat. Bineinteles ca are vents/rammer/toolbox plus consumabile.
Bun asa, hopa al doilea meci. Je lanterna rosie si in frunte E-75. Cool. Surprinzator am terminat meciul in viata si cu XP bunut ca am prins un T34 din lateral de fo' 2 ori.
In total am 5 meciuri. 4 cap de lista si unul ultima gaina.
E muuult prea devreme ca sa-mi dau cu parerea dar asa maxim cu echipajul la 75% daca este in fruntea listei e OK. In rest tre' sa ai grija sa nu te vada aia mari ca ai pus-o. Se misca greoi, dar tunul e super pentru tierul lui (practic e tun de Tiger la Tier 5) cu toate ca aimimg time si accuracy nu sunt tocma' stralucite.
Ramine de vazut cum se comporta cu echipajul la 100% si cum il distribuie MM-ul in muuultele meciuri care urmeaza.
Ce m-a facut sa trec pe franceze e curiozitatea de a vedea cum merge autoloader-ul si faptul ca as vrea sa am toate heavy-urile de Tier 8. Teoretic pe cont standard poti iesi pe plus cu ele deoarece pina acum au parte de MM destul de favorabil.
Partea buna a introducerii frantuzelor astea e ca mi-am scos KV-ul la joaca. E al dreq de distractiv sa nimeresti in meciuri cap de lista contra unei hoarde de francezi.

Si uite asa uichendu' asta am trecut de la -100k/zi la +100k/zi (aproximativ).