Jaffar are dreptate. Oricum a fost suficient, am logat cu codul de pe computergames, apoi am vandut T-127 si am bagat codul NEWYEAREU pentru Tetrarch si folosit gold-ul pentru comandant si restul pentru un frumos camuflaj permanent. Bagat codul de la nemti, vandut T-127, cumparat plasa de camuflaj, liner si ventilation pentru Tetrarch.
Jucat 2 jocuri cu Lolishorul, facut 2 kills, castigat una din batalii, ceea ce a dus direct la cercetare Pz35(t). Cumparat si lui de banii ramasi plasa, liner si ventilation, in scurt timp cercetat pana la elite si upgradat cu toate cele.
So am vandut si eu rablele franceze si am jucat in pluton, de data asta am reinceput sa folosesc toate tancurile. Cand prietena juca cu Tetrarch, luam si eu Tetrarch sau M2LT. Cand alegea Pz35(t) luam si eu Pz35(t) sau Minimausul. In general avem o strategie nitel mai defensiva cu Pz35(t) si putin mai agresiva cu Tetrarch, dar fara sa ne repezim. Ea a reusit record de 6 kill cu Tetrarch si 7 cu Pz35(t), eu am recordurile de demult de 9 la Minimaus, in rest de 6 la Pz35 si M2 si 5 la Tetrarch.
Am reusit partide haioase. Am plecat cu Pz35-urile pe Himmelsdorf pana la poalele dealului ca sa vanam Tetrarch-uri si BT-2, ca inamicul avea multe din astea, 5 si 3 cred. Un BT-2 curajos a plecat inainte, a doborat unul dar si-a luat-o repede. Doua BT-2 si un Tetrarch au venit spre noi, insa le-am tras cateva boabe si au renuntat, erau jucatori buni, nu kamikaze, au luat-o prin alta parte. Intre timp, in baza noastra era prapad, Tetrarch-urile se plimbau ca acasa. Am intors tancurile repede si noroc ca era vale, am ajuns si am inceput sa tragem. Tetrarch-urile capturau baza si aveau nitel de furca cu coechipierii nostri care mai trageau timid de dupa cladiri. Cred ca erau vreo 5 tancuri acolo, insa nu si-au dat seama ca tragem in ei din lateral pana nu am busit doi. I-am terminat pe toti, apoi inca vreo doi care ajunsesera si eu. La scorul 4-3, cei din echipa noastra au fugit sa captureze, si au pierdut, dar au distrus doua tancuri, asa ca am ramas eu, prietena si un Tetra advers. Eu senile busite dar putin damage, ea cu tancul putin peste 10%. Am asteptat in baza nitel, mai erau 7 minute, in timp ce idiotii puneau mesaje sa capturam. Pana mergeam noi Tetra ne ocolea si captura baza, plus ca unul din noi ar fi fost distrus dintr-o lovitura, si eram sigur ca Tetrarch-ul ala va veni buluc. Asta a si facut dupa 1 minut cand noi plecasem totusi spre adversar. A tras, s-a ascuns, apoi a venit iar in zig-zag, dar dintr-o lovitura l-am busit, era si el putin peste 10%. O batalie cu 7 sau 9 kill-uri amandoi impreuna.
Alta batalie haioasa a fost tot cu 35-ul, in aparare, pe Mines, tinem 3 tembeli de inamici dupa o cladire ascunsi, nu erau prosti deloc sa incerce sa iasa, insa mai scoteau capul sa traga in cate un coechipier de-al nostru. Pana la urma a ramas un Tetrarch care nu voia sa iasa, in plus mai aveau inca un Renault si un Cuni de Tier 1, noi inca 2 tancuri mai serioase. Prietena s-a plictisit si a zis ca coboara la Tetrarch. Am coborat si eu, si am dat sa inconjuram cladirea. Pe ea a vazut-o primul, asa ca m-am trezit fix in brate cu Tetrarch-ul, doar am apasat pe buton si gata. Dupa aia am plecat spre baza inamica, unde am gasit tanculetele alea bine plasate la tufis, insa fara camuflaj, asa ca tot eu am tras primul si le-am busit pe amandoua, incasand ceva damage.