Ieri a fost prima zi (cred) in care am jucat putin dar totusi am pus mina pe revolverul frantuzesc. N-am decit 2 meciuri cu el asa ca n-am prea mult de zis dar o sa zic ceva totusi.
Partea buna e ca pe suspensiile standard incap toate modulele de pe AMX M4 (adica radio, motorul si tunul de 90) plus 2 echipamente (am pus ventilatoare si GLD pentru ca din pacate Rammer nu este disponibil la tancul asta asa ca ramine de ales pentru al treilea dintre VS si optics/binos) si consumabilele de rigoare.
Reload-ul este de 35 secunde pentru magazia de 6 obuze iar de tras trage cam la 3 secunde pina o golesti. Aiming time mi se pare cam mare (daca nu ai rabdare sa se faca aiming complet cam tragi pe linga) dar urmeaza sa vad cu VS/EGLD daca se imbunatateste ceva.
Are top speed de 51 km/h dar eu inca n-am ajuns acolo. Poate la vale. Acceleratia e cam proasta in schimb manevrabilitatea e OK chiar si cu suspensiile standard.
In cele doua meciuri am reusit de am descarcat doar un incarcator complet si apoi am fost trimis in Valhalla. In primul meci m-am luptat singur contra unul T-54, E-50 si Pershing si dupa ce i-am ciupit pe fiecare m-a terminat arty combinata cu alea 3.
In al doilea meci am reusit de-am prins un T30 din lateral si am penetrat 5 din cele 6. In timpul asta mi-a tras si el un -800 HP si apoi in timp ce faceam reload-ul de 35 secunde a aparut un BatChat fullspeed si game over.
Ca prime impresii pare OK. Oricum e altceva fata de clasicele tancuri. In mod cert ai nevoie de cel putin un tanc-doua pentru suport ca daca esti prins solo in timpul reload-ului s-a cam terminat distractia si (din cauza armurii non-existente) trebuie sa stai in linia a doua pentru suport. Pare ca se joaca cam ca un american (inca nu mi-am dat seama daca are accesi problema cu gun depression ca si celalalte dinainte).
Prin prisma MM-ului am cazut numa' contra Tier 10 (adica eram mai in coada listei) dar deocamdata e neconcludent deoarece era si pe la 9 juma' seara si au fost si numa' 2 meciuri. Io sper ca pe ansamblu sa am parte de acelasi MM prietenos ca si cu KT/IS-3.
In zilele care urmeaza am sa vad mai exact ce si cum, trebuie sa-mi cresc si echipajul si sa-l dotez cu toate upgrade-urile si apoi o sa vad exact ce poate face si ce nu. Is curios si cum o sa fie cu tunul de 100 ca vad ca are penetrare mai buna decit KT/IS-3 si damage 300/lovitura (cred ca e cam dureros sa descarc un incarcator plin intr-un tanc
).
La prima vedere pare o gura de oxigen gen T-50-2, adica se joaca altfel si ai parte de un pic de adrenalina (atit atunci cind golesti magazia intr-un nefericit dar si atunci cind tre' s-o tai repede sa te ascunzi pentru reload
).