Windows: Cum fac...?

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Nope.
Am setat si anonymous la "Shut down the system".

Practic, nu cred ca vreuna dintre optiunile de acolo are efect cand sesiunea este locked.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
FOR /L %i IN (1,1,55) DO MOVE X%i\*.* .
Comanda asta o lansezi in directorul care contine x1 - x55
N-am testat, dar daca nu merge, mai ajustezi un pic...
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Am facut upgrade la server. Am aceasta placa de baza si acest rack plin cu harduri. Cum fac hardurile sa apara ca hot-swap-able? Cu ultimul driver AMD, nu apare icon-ul Remove Hardware.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Nu am setarea. Doar AHCI/RAID/IDE.

PS: Aparent, exista doua drivere AMD: ahcix86 (numit "RAID" pe site) si amd_sata (numit "AHCI"/"Chipset" pe site). ahcix86 se instaleaza indiferent de selectia AHCI sau RAID din BIOS. amd_sata nu merge 1) fiindca in .inf e marcat NTx86.5.2, deci exclusiv pentru Win2003, si 2) fiindca amd_sata.sys este dependent de storport.sys, care nu exista in WinXP si nici nu merge adaugat ca fisier (am incercat!).
 

Cosmin_C

melomaniac
Joined
Jul 19, 2004
Location
Dream Theater
Daca nu ma insel setarea individuala a aparut de la UEFI, iar placa aia pare sa aiba bios pre-UEFI. Oricum, daca se intampla sa ai setarea mentionata de miahi aceasta nu se afla in pagina cu AHCI/IDE/RAID ci in alta parte, unde ai lista de dispozitive instalate pe SATA. Nici eu nu am reusit sa am hot-swap pe sistemul AMD din aceeasi generatie, folosit ca sistem secundar pentru filme/torrent. :mda:
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Instalat Win2003 cu driver amd_ahci si tot nu apare ca removable.
Pe placa de baza am si un controller Jmicron. La el am doi driveri diferiti: SATA si eSATA. Daca il instalez pe cel eSATA, apare icon-ul cu Safely Remove... AMD de ce nu puteau face asta?? Incep sa cred ca taiwanezii scriu drivere mai bune ca AMD.
 

Gabriela

Dominion
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2005
Location
Wonderland
Se pot schimba cumva culorile pentru ferestre inactive și alte drăcii de display în Win 8 din registry sau ceva (eventual și testat)? Nu mai găsesc opțiune de UI default ca la versiunile anterioare, unde se puteau alege toate cele.
Și cam tot ce citesc pe net sunt thread-uri inutile de support de la M$ unde nu mai primești răspuns când scoți indianul de serviciu de pe banda învățată.

Chestii relevante par să fie în:
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Colors
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\Colors
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics
 

Gabriela

Dominion
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2005
Location
Wonderland
Merci, se pare că tot la ceva gen uxstyle ajung (good old friend during XP times :biggrin:), dar speram să se poată doar cu niște setări rapide direct din Windows. La urma urmei, e doar o culoare care pe mine mă obosește, nu înțeleg de ce trebuie să fie așa greu de schimbat.

Neo, nu e sistemul meu, n-am opțiunea să fac chiar tot ce vreau pe el.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Te duci cu el in brate la ala de are parola si il pui sa il configureze cum vrei tu. Daca refuza esti medic, gasesti un mod sa bagi groaza in el.
 

radul

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Sep 8, 2004
Location
Iasi
Sunt host la o serie de teleconferinte globale, iar EU isi modifica ora sapt. asta, pe cand NA nu!
Ce optiuni am? (In Webex si /sau Outlook 2010)
Trimit update la invitatie cu noua ora EU la intregul grup ?
Retrimit invitatia cu ora ajustata doar la grupul EU? (problema e ca nu ii stiu pe fiecare pe unde muncesc si locuiesc si ar putea sa-mi scape )
Alta solutie?

Punctul de referinta sunt cei din NA , practic n-as vrea sa se schimbe nimic in calendarul lor, adica TC ul sa aiba loc la aceeasi ora pt ei ca si pana acum.
 
Top Bottom