Windows: Cum fac...?

Nope.
Am setat si anonymous la "Shut down the system".

Practic, nu cred ca vreuna dintre optiunile de acolo are efect cand sesiunea este locked.
 
Am folderele x1... x55. Cum mut fișierele din ele într-un folder y care include toate directoarele x1.. x55?
 
FOR /L %i IN (1,1,55) DO MOVE X%i\*.* .
Comanda asta o lansezi in directorul care contine x1 - x55
N-am testat, dar daca nu merge, mai ajustezi un pic...
 
Am facut upgrade la server. Am aceasta placa de baza si acest rack plin cu harduri. Cum fac hardurile sa apara ca hot-swap-able? Cu ultimul driver AMD, nu apare icon-ul Remove Hardware.
 
În BIOS-ul meu e o setare de hot swap pentru fiecare port SATA în parte, să-l faci hot swappable sau nu. Din câte îmi aduc aminte ar trebui să fie și AHCI activat pentru asta.
 
Nu am setarea. Doar AHCI/RAID/IDE.

PS: Aparent, exista doua drivere AMD: ahcix86 (numit "RAID" pe site) si amd_sata (numit "AHCI"/"Chipset" pe site). ahcix86 se instaleaza indiferent de selectia AHCI sau RAID din BIOS. amd_sata nu merge 1) fiindca in .inf e marcat NTx86.5.2, deci exclusiv pentru Win2003, si 2) fiindca amd_sata.sys este dependent de storport.sys, care nu exista in WinXP si nici nu merge adaugat ca fisier (am incercat!).
 
Daca nu ma insel setarea individuala a aparut de la UEFI, iar placa aia pare sa aiba bios pre-UEFI. Oricum, daca se intampla sa ai setarea mentionata de miahi aceasta nu se afla in pagina cu AHCI/IDE/RAID ci in alta parte, unde ai lista de dispozitive instalate pe SATA. Nici eu nu am reusit sa am hot-swap pe sistemul AMD din aceeasi generatie, folosit ca sistem secundar pentru filme/torrent. :mda:
 
Instalat Win2003 cu driver amd_ahci si tot nu apare ca removable.
Pe placa de baza am si un controller Jmicron. La el am doi driveri diferiti: SATA si eSATA. Daca il instalez pe cel eSATA, apare icon-ul cu Safely Remove... AMD de ce nu puteau face asta?? Incep sa cred ca taiwanezii scriu drivere mai bune ca AMD.
 
Se pot schimba cumva culorile pentru ferestre inactive și alte drăcii de display în Win 8 din registry sau ceva (eventual și testat)? Nu mai găsesc opțiune de UI default ca la versiunile anterioare, unde se puteau alege toate cele.
Și cam tot ce citesc pe net sunt thread-uri inutile de support de la M$ unde nu mai primești răspuns când scoți indianul de serviciu de pe banda învățată.

Chestii relevante par să fie în:
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Colors
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\Colors
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop\WindowMetrics
 
Merci, se pare că tot la ceva gen uxstyle ajung (good old friend during XP times :biggrin:), dar speram să se poată doar cu niște setări rapide direct din Windows. La urma urmei, e doar o culoare care pe mine mă obosește, nu înțeleg de ce trebuie să fie așa greu de schimbat.

Neo, nu e sistemul meu, n-am opțiunea să fac chiar tot ce vreau pe el.
 
Te duci cu el in brate la ala de are parola si il pui sa il configureze cum vrei tu. Daca refuza esti medic, gasesti un mod sa bagi groaza in el.
 
Sunt host la o serie de teleconferinte globale, iar EU isi modifica ora sapt. asta, pe cand NA nu!
Ce optiuni am? (In Webex si /sau Outlook 2010)
Trimit update la invitatie cu noua ora EU la intregul grup ?
Retrimit invitatia cu ora ajustata doar la grupul EU? (problema e ca nu ii stiu pe fiecare pe unde muncesc si locuiesc si ar putea sa-mi scape )
Alta solutie?

Punctul de referinta sunt cei din NA , practic n-as vrea sa se schimbe nimic in calendarul lor, adica TC ul sa aiba loc la aceeasi ora pt ei ca si pana acum.
 
Din câte îmi aduc aminte, Outlook se descurcă cu diferențele de fus, dacă sunt corect setate orele locale. Adică dacă modifici meeting-ul pentru ora nouă, la cei din NA ar trebui să rămână la fel.

Ești sigur că nu e deja luată în considerare trecerea la ora de iarnă în invitații (dacă meeting-ul e deja făcut)?

LE: http://support.microsoft.com/kb/195900
 
Back
Top