Windows: Cum fac...?

Discussion in 'Ajutor: Software și sisteme de operare' started by Rabbit, Jun 27, 2004.

 1. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

  Gaim. Au un port si pentru win32, care se misca decent. Poti fi conectat si cu 10 conturi de Yahoo!, fara absolut nici o problema. Fa-i o tura, vezi cum iti place.
   
 2. trikki

  trikki Membru Senior

  Dap. M-a lamurit si satov pe PM intre timp. Va multumesc pentru ajutor. Everything is smooth now. :biggrin:
   
 3. AdrianG

  AdrianG Membru

  trikki : Search Softpedia Multi Yahoo sau Yahoo Multi, practic te lasa sa rulezi doua YM pe acelasi comp.
   
 4. trikki

  trikki Membru Senior

  Tocmai am instalat Y!Multi si e exact ceea ce vroiam, fara a fi "constrans" sa folosesc alte programe. Multumesc tuturor inca o data.
   
 5. Rabbit

  Rabbit Nebun

  36. Cum se capătă acces la System Volume Information şi alte directoare „interzise” sub WinXP (Pro) ?

  Tot eu răspund: se dezactivează Use simple file sharing din Folder Options-urile Explorer-ului, se deschid proprietăţile folder-ului, iar în tab-ul Security dăm Add, introducem user-ul nostru (care de obicei e administrator), apoi activăm Allow la toate permisiunile.

  După care putem să ştergem tot ce vrem din interior cu Unlocker (n-ar mai trebui să mai fie mare lucru dacă avem dezactivat System Restore-ul).
   
 6. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  37. Cum scap de ultima chestie din meniu ? A aparut brusc dupa ce am trecut pe nVidia (presupun ca e din drivere), dar nu am gasit nicaieri o optiune pentru a o scoate. Apare la majoritatea fisierelor video.
   

  Attached Files:

 7. Rabbit

  Rabbit Nebun

  O cauţi cu regedit şi o ştergi.
   
 8. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Mie chestia asta mi-a mai făcut o problemă după ce am folosit-o prima dată: orice film deschis în Media Player apare maximizat şi pe TV (e cuplat permanent) şi imaginea pe TV e prea mare (trebuie să dau un rescale ca să încapă). Încă nu am găsit nici o soluţie la problemă, dar nici nu am avut timp de ea.
   
 9. VyRuZ

  VyRuZ Membru

  Pai se poate seta din drivere pe care display sa fie afisat "full screen video" (meniul "Video Overlay Settings" [nV] sau "Overlay" -> "Theater Mode Options" [ATI]). In acest mod nu mai ai nevoie de resize la video, imaginea fiind afisata corect pe display-ul ales pentru full screen video indiferent de marimea ei in player (pe celalalt display). Singurul neajuns este ca nu mai merg subtitrarile, decat daca le setezi sa fie "drawn to overlay surface".
  Despre asta este vorba?
   
 10. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Nope. Dar am făcut acum câteva zile un upgrade de driver şi problema s-a rezolvat.
   
 11. radul

  radul Membru Senior Sugar daddy

  Cum pot vedea caracterele diacritice in Outlook Express? E interesant că ţ şi ş nu-mi sunt afişate corect, insa n-am nici un fel de probleme la afişarea ñ sau ø.
   
 12. Rabbit

  Rabbit Nebun

  View -> Encoding...
   
 13. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  37.
  Cauti in registru la Classes Root (lista aia lunga cu extensiile si tipurile de fisiere) - cauti extensia fisierelor la care iti apare chestia aia.
  In key-ul respectiv ar trebui sa fie un sub-key numit ShellEx.
  - Acolo iti apare unul sau mai multe CLSID-ul (string lung intre acolade). Unul din ele este chestia care te deranjeaza. Cauta-le in Classes/CLSID sa vezi ce e fiecare.
  - Daca nu apare ShellEx atunci la valoarea Default iti apare o trimitere la un alt key din aceeasi lista. Cauti ShellEx in key-ul ala.

  Eu am aplicat metoda asta dupa ce am facut marea greseala sa instalez Windows Media Player 9 fara sa am un backup recent. A trebuit sa-l scot manual de prin tot registrul. Vreo 50 de key-uri si valori in total. Plus fisierele de pe hard.
   
 14. Black Mamba

  Black Mamba Membru Senior

  37.

  Se poate si mai simplu. Cu ShellExView. Acelasi programel poate fi folosit si pentru alte probleme asemanatoare.
   

  Attached Files:

 15. termita

  termita Membru Senior

  38. Se poate face în aşa fel încât literele folosite pentru drive-urile mapate din reţea să nu mai fie disponibile pentru drive-uri USB?

  Am litera M care duce undeva în reţea. Din diverse motive literele folosite (partiţii, discuri optice reale sau virtuale) au ajuns până la L. Dacă montez un drive USB WinXP SP2 îi atribuie litera M, ceea ce, pentru el, înseamnă că nu pot să folosesc decât partiţia din reţea.

  Văd că dacă îi zic eu ce literă să pună la USB merge, i-o atribuie şi îl pot folosi, dar nu îmi place soluţia asta. Cunoaşteţi alta?
   
 16. radul

  radul Membru Senior Sugar daddy

  Am un laptop care-l plimb zilnic intre casa si serviciu. Providerii de net sunt diferiti si din cauza asta sunt nevoit ca de 2 ori pe zi sa-mi schimb setarile outgoing mail server din Outlook Express. Ce as putea face ca sa scap de aceasta bataie de cap, in afara de a-mi citi mailurile pe web?
   
 17. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  În Outlook ai opţiune la trimite "via account", adică selectezi contul de pe care trimiţi o dată cu completarea câmpurilor TO, CC, BCC, Subject. Şi dacă pui fişierul .pst pe un USB stick nici nu mai e nevoie să cari laptopul după tine. Decât dacă vrei tu. Pentru versiunea castrată (Express) nu ştiu şi nu pot verifica, nu îl am instalat.
   
 18. Gabriela

  Gabriela Dominion Sugar daddy

  // 39. ...sau nu se mai pun numere?

  Şi în Outlook Express opţiunile sunt asemănătoare. Din meniul Tools - Accounts al programului, setezi cele două conturi, iar în momentul în care trimiţi mesajul pur şi simplu îl alegi pe cel preferat, după caz (îl poţi seta default pe cel mai des folosit).

  Setarea celor două conturi separate merge chiar dacă la Incoming ai acelaşi server şi modificarea trebuie doar la Outgoing, fiind nevoie doar de nume diferite ale conturilor (am făcut şi menţiunea aceasta pentru că nu am înţeles efectiv dacă şi cele două adrese sunt la provideri diferiţi sau nu).

  Iar dacă foloseşti funcţia de export/import, vezi că aici fişierele exportate au extensia .iaf.
   
 19. radul

  radul Membru Senior Sugar daddy

  Multumesc amandurora!

  Adrian B1 nu stiu sa fi pomenit ca am desktop la seviciu? :smile:

  Gabriela nu este vorba de 2 conturi de mail diferite! este doar un singur cont insa ISP-ul diferit. De aceea sunt nevoit sa schimb outgoing mail server de fiecare data!
   
 20. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Dacă e un singur cont ce treabă are ISP-ul? Nu mă prind, ISP-ul e doar un transportor transparent. Ce setări schimbi în Outlook? Adresa de smtp a contului nu se modifică, poate doar proxy, dacă e nevoie, dar ăsta nu e legat de Outlook.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice