Windows: Cum fac...?

Gaim. Au un port si pentru win32, care se misca decent. Poti fi conectat si cu 10 conturi de Yahoo!, fara absolut nici o problema. Fa-i o tura, vezi cum iti place.
 
Dap. M-a lamurit si satov pe PM intre timp. Va multumesc pentru ajutor. Everything is smooth now. :biggrin:
 
Tocmai am instalat Y!Multi si e exact ceea ce vroiam, fara a fi "constrans" sa folosesc alte programe. Multumesc tuturor inca o data.
 
36. Cum se capătă acces la System Volume Information şi alte directoare „interzise” sub WinXP (Pro) ?

Tot eu răspund: se dezactivează Use simple file sharing din Folder Options-urile Explorer-ului, se deschid proprietăţile folder-ului, iar în tab-ul Security dăm Add, introducem user-ul nostru (care de obicei e administrator), apoi activăm Allow la toate permisiunile.

După care putem să ştergem tot ce vrem din interior cu Unlocker (n-ar mai trebui să mai fie mare lucru dacă avem dezactivat System Restore-ul).
 
37. Cum scap de ultima chestie din meniu ? A aparut brusc dupa ce am trecut pe nVidia (presupun ca e din drivere), dar nu am gasit nicaieri o optiune pentru a o scoate. Apare la majoritatea fisierelor video.
 

Attachments

  • anoyingmenu.png
    anoyingmenu.png
    4.9 KB · Views: 706
Mie chestia asta mi-a mai făcut o problemă după ce am folosit-o prima dată: orice film deschis în Media Player apare maximizat şi pe TV (e cuplat permanent) şi imaginea pe TV e prea mare (trebuie să dau un rescale ca să încapă). Încă nu am găsit nici o soluţie la problemă, dar nici nu am avut timp de ea.
 
Pai se poate seta din drivere pe care display sa fie afisat "full screen video" (meniul "Video Overlay Settings" [nV] sau "Overlay" -> "Theater Mode Options" [ATI]). In acest mod nu mai ai nevoie de resize la video, imaginea fiind afisata corect pe display-ul ales pentru full screen video indiferent de marimea ei in player (pe celalalt display). Singurul neajuns este ca nu mai merg subtitrarile, decat daca le setezi sa fie "drawn to overlay surface".
Despre asta este vorba?
 
Cum pot vedea caracterele diacritice in Outlook Express? E interesant că ţ şi ş nu-mi sunt afişate corect, insa n-am nici un fel de probleme la afişarea ñ sau ø.
 
37.
Cauti in registru la Classes Root (lista aia lunga cu extensiile si tipurile de fisiere) - cauti extensia fisierelor la care iti apare chestia aia.
In key-ul respectiv ar trebui sa fie un sub-key numit ShellEx.
- Acolo iti apare unul sau mai multe CLSID-ul (string lung intre acolade). Unul din ele este chestia care te deranjeaza. Cauta-le in Classes/CLSID sa vezi ce e fiecare.
- Daca nu apare ShellEx atunci la valoarea Default iti apare o trimitere la un alt key din aceeasi lista. Cauti ShellEx in key-ul ala.

Eu am aplicat metoda asta dupa ce am facut marea greseala sa instalez Windows Media Player 9 fara sa am un backup recent. A trebuit sa-l scot manual de prin tot registrul. Vreo 50 de key-uri si valori in total. Plus fisierele de pe hard.
 
38. Se poate face în aşa fel încât literele folosite pentru drive-urile mapate din reţea să nu mai fie disponibile pentru drive-uri USB?

Am litera M care duce undeva în reţea. Din diverse motive literele folosite (partiţii, discuri optice reale sau virtuale) au ajuns până la L. Dacă montez un drive USB WinXP SP2 îi atribuie litera M, ceea ce, pentru el, înseamnă că nu pot să folosesc decât partiţia din reţea.

Văd că dacă îi zic eu ce literă să pună la USB merge, i-o atribuie şi îl pot folosi, dar nu îmi place soluţia asta. Cunoaşteţi alta?
 
Am un laptop care-l plimb zilnic intre casa si serviciu. Providerii de net sunt diferiti si din cauza asta sunt nevoit ca de 2 ori pe zi sa-mi schimb setarile outgoing mail server din Outlook Express. Ce as putea face ca sa scap de aceasta bataie de cap, in afara de a-mi citi mailurile pe web?
 
În Outlook ai opţiune la trimite "via account", adică selectezi contul de pe care trimiţi o dată cu completarea câmpurilor TO, CC, BCC, Subject. Şi dacă pui fişierul .pst pe un USB stick nici nu mai e nevoie să cari laptopul după tine. Decât dacă vrei tu. Pentru versiunea castrată (Express) nu ştiu şi nu pot verifica, nu îl am instalat.
 
// 39. ...sau nu se mai pun numere?

Şi în Outlook Express opţiunile sunt asemănătoare. Din meniul Tools - Accounts al programului, setezi cele două conturi, iar în momentul în care trimiţi mesajul pur şi simplu îl alegi pe cel preferat, după caz (îl poţi seta default pe cel mai des folosit).

Setarea celor două conturi separate merge chiar dacă la Incoming ai acelaşi server şi modificarea trebuie doar la Outgoing, fiind nevoie doar de nume diferite ale conturilor (am făcut şi menţiunea aceasta pentru că nu am înţeles efectiv dacă şi cele două adrese sunt la provideri diferiţi sau nu).

Iar dacă foloseşti funcţia de export/import, vezi că aici fişierele exportate au extensia .iaf.
 
Multumesc amandurora!

Adrian B1 nu stiu sa fi pomenit ca am desktop la seviciu? :smile:

Gabriela nu este vorba de 2 conturi de mail diferite! este doar un singur cont insa ISP-ul diferit. De aceea sunt nevoit sa schimb outgoing mail server de fiecare data!
 
Dacă e un singur cont ce treabă are ISP-ul? Nu mă prind, ISP-ul e doar un transportor transparent. Ce setări schimbi în Outlook? Adresa de smtp a contului nu se modifică, poate doar proxy, dacă e nevoie, dar ăsta nu e legat de Outlook.
 
Back
Top