Windows: Cum fac...?

Discussion in 'Ajutor: Software și sisteme de operare' started by Rabbit, Jun 27, 2004.

 1. war4peace

  war4peace Membru Senior

  30. Se dă Microsoft Outlook 2003, un distribution list alcătuit din 15-20 de destinatari şi un mesaj care vine zilnic de la cineva şi trebuie efectuat forward către toţi destinatarii din distribution list. Am creat o regulă prin care acest mesaj este transmis tuturor destinatarilor. Toate bune şi frumoase, regula funcţionează, dar nu cum aş dori eu. Este necesar ca mesajul să fie transmis ca BCC listei astfel încât fiecare destinatar să nu afle cine sunt ceilalţi. Nu am găsit cum se poate face treaba asta, pot face forward către o listă care apare în "To:" şi nu pot să schimb acel "To:" în "BCC:". Are cineva idee cum se poate face acest lucru?
   
 2. Sir BDD

  Sir BDD Membru

  26. La Age of Empiers II - multiplayer mode - se poate opta doar pentru crearea jocului pe PC-ul cu IP real pt ca ceilalţi să se logheze la acest IP. Dat fiind că conexiunea este una către un IP fix ce trebuie introdusă în joc, serverul (jocul gazdă) trebuie să aibe IP fix, urmând ca ceilalţi să se conecteze la acesta fie în mod direct, fie de după reţele sau proxy-uri.
   
 3. coditza

  coditza Guest

  31. Am un fisier in word, formatat pe 2 coloane. Cum "unesc" coloanele respective, sa raman cu o singura coloane, lungaaaaa si subtire?
   
 4. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  31. Selectezi, apoi Format/Columns şi alegi 1. Apoi tragi marginile după cum vrei să fie coloana lungăăăăă şi subţire.
   
 5. coditza

  coditza Guest

  Multumesc, am descoperit pana la urma, dar m-am 'nervat ingrozitor ca navlegu o bagata enteruri in mijlocul paragrafului si mi-a stricat toata socoteala, incat am uitat sa specific aici. Multumesc oricum.
   
 6. Rabbit

  Rabbit Nebun

  32. Cum dezactivez sunetul din bannerele în flash? :mad:
   
 7. Xllerator

  Xllerator Colţ Alb

  Din cîte ştiu, doar prin ad-blocking. :frown:
  Sau din boxe. :biggrin:
   
 8. war4peace

  war4peace Membru Senior

  32. O posibilă soluţie este să excluzi aceste banner-e din setările browser-ului... Ştiu că nu e exact ceea ce vrei, dar...
   
 9. Rabbit

  Rabbit Nebun

  Eu vreau să le văd, nu şi să le aud. Eventual să le pot da mute când ascult muzică şi îmi vine să sparg ceva când mi-o perturbează.
   
 10. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Pentru Live! şi KX eu am rutat player-ul către ieşirea 4/5 şi default-ul windows pe 0/1 şi am pus un mixer în DSP în care să aleg ce scot pe boxe şi ce în căşti.
   
 11. AdrianG

  AdrianG Membru

  Cum setez IE sa nu mai micsoreze pozele (shrink) ? Ma refer la pozele de pe diferite site-uri care sunt intr-o pagina separat.

  Exemplu
   
 12. neaxu

  neaxu Rătăcit

  Tools - Internet Options - Advanced - (Multimedia) Enable Automatic Image Resizing ?
   
 13. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Tools - Internet options - Advanced - Multimedia - se debifeaza de acolo Enable Automatic Image Resizing si eventual si Enable Image Toolbar - sunt printre primele lucruri pe care le fac cand imi reinstalez windows-ul. :biggrin:

  P.S. Am raspuns deodata...
   
 14. L

  L factorul uman

  33. Cum fac sa determin IE sa-mi salveze imaginile in formatul lor original? Ex: am in fereastra un .jpg dar la un right-click -> save as... mi se ofera doar sansa unui untitled.bmp. :confused:
   

  Attached Files:

  • 1.jpg
   1.jpg
   File size:
   36.3 KB
   Views:
   394
 15. Pache

  Pache Administrator Sugar daddy

  33. Cel mai probabil ai Temporary Internet Files plin :smile: sau (ceea ce mă îndoiesc) accesezi o pagină securizată (https) şi ai bifată opţiunea "Do not save encrypted pages to disk" din tab-ul Advanced.
  Pentru mai multe informaţii citeşte aici.
  Mă rog, acolo nu se explică clar de ce se întâmplă asta :tongue:
  Pe scurt e vorba de nebunia IE-ului de a folosi pozele în format BMP dacă nu are cache disponibil.
   
 16. L

  L factorul uman

  Yup... s-a rezolvat... merci. :smile: Mamă cât a durat Delete all offline content! :biggrin:
   
 17. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  34. In firefox cand deschid un bookmark invalid (adica e pagina picata, sau face internetul probleme momentan) imi da eroarea clasica "www.blabla.net could not be found", dar linkul nu apare deloc in navigation bar, trebuie sa-l redeschid din bookmarks pentru a incerca sa-l accesez din nou, in loc sa-i dau un simplu enter.
  Cum fac sa imi apara linkul ? Opera de exemplu nu are problema asta...
   
 18. trikki

  trikki Membru Senior

  35. Exista posibilitatea de a folosi doua versiuni de Yahoo! Messenger simultan pe acelasi sistem?
   
 19. satov

  satov Membru Senior

  35. Cu switch user de exemplu :biggrin:. Mai practic (cu un singur user logat) este sa rulezi doua instante ale gaim-ului daca tot ce te intereseaza e sa intri pe doua conturi yahoo simultan.
   
 20. trikki

  trikki Membru Senior

  Deci ce ma intereseaza pe mine e sa pot folosi doua conturi de messenger simultan - si pentru asta banuiesc ca imi trebuie instalat de doua ori Y!M, nu? E, treaba asta nu reusesc sa o fac si de aia am intrebat aici.

  PS: And "gaim" means? (me n00b :tongue:)
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice